2777
2789
عنوان

سی و پنج سالمه و با دوتا بچه میخوام پزشکی بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 2453 بازدید | 75 پست

عزیزم باید ببینی اولویت زندگیت چیه...اگر آرزوی پزشکی داری حتما بخون با تمام سختیها....اما من به شخصه  با مدرک بالا و اینکه کار عالی هم داشتم اولویت اصلی خانواده بود و هست...خیلیا قبول ندارند اما من راضیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه هدفت پزشکیه درسایی که ضعیفی بدون کلاس نمیشا

هدفم‌پزشکی تو اکثر درسا قوی ام الا زبان ولی شوهرم میگه زیست و شیمی و فیزیک برو کلاس 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
و كلي كارآموزي و شيفت شب ؟؟؟؟!!!!!

اره ارده اش حتی اگه نتونه هم برام تحسین برانگیزه ولی خب متاسفانه خودش میگه این شرایط رو داره و منم خیلی تعنب کردم چون پزشکی قطعا دو برابر بقیه رشته وقت میخواد

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

واقعا فکر کردین مزشکی قبول شدن وار راحتیه؟از همه اینا گدشته داخشجوهای پزشکی از نزدیک دیدین که با چه مشقتی دارن درس میخونن؟یکی از آشتاهای نزدیک ما از ابتدایی تو تیرهوشان بود خدای درس خوندن بود باز اخر با سهمیه تونست قبتل شه حالا که قبول شده اصلا شب و روز نداره یا داره درس میخونه یا تو بیمارستانه اصلا خواب نداره تازه ی دختر مجرده که مامانش حتی جوراباشم میشوده با همه اینا به زور وقت میکنه یک ساعت بخوابه

اینارو در نظر بگیرین بعد شرو کنین بهدری خوندن که ی وقت دلزده نشین

خدای مهربونم خودت مواظب دخترم باش ازت خواهش میکنم صحیح و سلامت بیارش به آعوشم  
هدفم‌پزشکی تو اکثر درسا قوی ام الا زبان ولی شوهرم میگه زیست و شیمی و فیزیک برو کلاس 

اگه بلدی تستای مهارتی زبست و شیمی و فیزیکو بزنی دیگه چرا بری کلاس ؟وققتتو میگیره با منابع خوب فقط تمرین کن که نقطع قوتت بشن ولی زبان هم مهمه اگه میتونی کلاسشو برو

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

اگه پزشکی قبول بشم مادرم میاد پیشمون .در غیر این صورت نه نمیاد،و من با خیال راحت میتونم درس بخونم،در ضمن من سراسری خوندم اما از مشاور پرسیدم گفتن پزشکی و دندان و دارو رو میتونی دوباره بخونی،همسرمم به شدت موافق درس خوندنمه

مهندسی یعنی ریاضی خوندی ،پزشکی روحیه خاصی میطلبه ،اضطرابش خیلی بالاست سال هایی که باید زحمت بکشی درس بخونی ،بعدش تخصص بخونی،درسا هم تغییر کرده کنکور میحوای بدی کمی اذیت میشی،بچه هم اصلا نمیگذاره مگه اینکه شبا بخونی چون بچه هات کوچیکند بزرگ نیستند درکت کنن ،با این حال آدمای با اراده حتما به هدفشون میرسن موفق باشی

اگه پزشکی قبول بشم مادرم میاد پیشمون .در غیر این صورت نه نمیاد،و من با خیال راحت میتونم درس بخونم،در ...

پس دیگه مشکل چیه عزیزمن ...منتظر تاپیک موفقیتت هستم برو جلو 🤗😍

اگه بلدی تستای مهارتی زبست و شیمی و فیزیکو بزنی دیگه چرا بری کلاس ؟وققتتو میگیره با منابع خوب فقط تم ...

من اصلا دوره نکردم درسا رو ولی زیست وفیزیکو شیمی تا زمانی دیپلم بگیرم خوب بود آخه کلاس نرم‌میتزسم قبول نشم به نظرت سیدی کنکور بخرم یا نه  

منم  دوتا بچه دارم انشاللهبتونم 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
مهندسی یعنی ریاضی خوندی ،پزشکی روحیه خاصی میطلبه ،اضطرابش خیلی بالاست سال هایی که باید زحمت بکشی درس ...

کتابهارو تهیه کردم ،تست ها اموزشی،از یه دانشجویی که پزشکی قبول شده گرفتم کتابهام و منابع من کامله،اما تنها ایرادی که به کارم وارده اینه که بچه هام وقت زیادی برام نمیذارن دوتا پسر کوچولو و شیطون و بامزه،که هر کدوم یه دنیا توجه میخوان  البته کلی هم بلبل هستن واسه خودشون

من اصلا دوره نکردم درسا رو ولی زیست وفیزیکو شیمی تا زمانی دیپلم بگیرم خوب بود آخه کلاس نرم‌میتزسم قب ...

منم کلاس نمیرم اما بعضی جاهارو که متوجه نمیشم دانلود میکنم.مثلا مثلثات ریاضی یا موج های عرضی فیزیک

من اصلا دوره نکردم درسا رو ولی زیست وفیزیکو شیمی تا زمانی دیپلم بگیرم خوب بود آخه کلاس نرم‌میتزسم قب ...

بستگی داره به خودت یکی مث من عمرا بتونم با سی دی درس بخونم ولی تو شاید بتونی نسخه ازمایشی شون رو هست دانلود کن ببین میتونی یا نه اگه خوب بود خب بگیر ...شروع کن عزیزم ایشالا میتونی بعد که راه بیفتی کم کم نقطه ضعفاتو با یه مشاور حل میکنی ...ولی فک نکنم بتونی به کنکور امسال برسی مگه شبانه روز بخونی به نظرم از الان شروع کن واسه کنکور نود و نه فول فول میشی ....امیدوارم موفق شی دوست با انگیزم  😘