2777
2789
عنوان

سی و پنج سالمه و با دوتا بچه میخوام پزشکی بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 2453 بازدید | 75 پست

درس خیلی اعصاب میخاد بچه ها مامانشون هم چرت بزنه بدشون میاد از تنهایی. کلا اگه خیلی علاقه و اعصاب داری به هدفت ادامه بده

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه بخوای مسلمه که میتونی براش تلاش کن اگه علاقته 😘

فقط یه سوال ه بچه هات نمیزارن سرکار بری پس چطوری میتونی هشت سال واسه عمومی پزشکی بخونی و دانشگاه بری ؟

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

فقط میتونم بگم موفق باشی

حتما برو و بخون 

بعده ها بچه هات بهت افتخار میکنن

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت 

ببین عزیزم نا امیدت نمیکنما ولی تو که زندگیتو داری بچه داری پزشکی به چه دردیت میخوره اخه؟

پزشک عمومی به هیچ دردی نمیخوره...

من جات باشم لذذذذذذذذذت زندگی و بچه هاتو ببر

درس چیه

لایک نکنید عزیزان🌹🙏

اگه نظر منو میخای اینکارو نکن.

ب بچه هات برس.

پزشکی خوندن مگه ب این راحتیه؟!مجرداش کم میارن چ برسه ب شما با بچه ی کوچیک.

انشالله بچه ها ک از آب و گل دراومدن،برو دنبال درس و کار و ....

ولی الان واقعا ظلم ب بچه هاست.

مادر بودن فقط ب بدنیا آوردن بچه نیست.تا میتونی بهشون توجه کن و بهشون برس اونوقت میبینی ۲۴ساعت در روز کمه!!

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
منم  میخوام شروع کنم بخونم با دو بچه شوهرم دیروز گفت بخون  من فقط نمیدونم‌تو خونه بخونم ی ...

اگه هدفت پزشکیه درسایی که ضعیفی بدون کلاس نمیشا

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

هم سنیم و منم مهندس کامپیوترم

با بچه درس خوندن خیلی سخته من تجربش و دارم

اما خب منم میخوام ارشد بخونم و قصدش و دارم

من سه تا بچه دارم

۱۱.شش سال و دو سال و نیم

اما بشدت دوس دارم درسو

خدایا تنهامون نزار
عزیزم اگه بخوای مسلمه که میتونی براش تلاش کن اگه علاقته 😘 فقط یه سوال ه بچه هات نمیزارن سرکار بری ...

و كلي كارآموزي و شيفت شب ؟؟؟؟!!!!!

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك