2777
2789
عنوان

خاطره ی بارداری و زایمان سخت من...

| مشاهده متن کامل بحث + 7893 بازدید | 93 پست
اكسيژن اگر به مغز نرسه بچه كم هىش ميشه وواكنش هايي كه هربچه ميده تو زمانان خودش دير تر ميده دير حرف ...

اره درست میگی ممنون از توضیحت.توکل برخدا انشاالله که خوب خوب باشن

لطف حق شامل شده بر حال ما...
ای خدا پ ما از کجا بفهمیم خوش زا هستیم یا ن روزی نیست ک نگم مطمعنم میخام طبیعی بیارم یا ن همش میگ ...

توکلت به خدا باشه هرچی مصلحتت باشه پیش میاد زایمان سخته چه طبیعی چه سزارین ولی خدا توانشم میده نگران نباش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اكسيژن اگر به مغز نرسه بچه كم هىش ميشه وواكنش هايي كه هربچه ميده تو زمانان خودش دير تر ميده دير حرف ...

عزیزم شرمنده من انقدر سوال میپرسم یکمی رفتن تو فکر....الان دختر من 3ماهو بیست روزشه حدودا تاالان به ظاهر همه چیزش طبیعیه نمیدونم چطور میشه تشخیص داد که تاخیر داره یانه؟اصلا اگر خدای نکرده مشکلی باشه الان خودشو نشون میده یانه؟بچه ی شما چطوربود تو این سن؟واقعا شرمنده که انقد فضولی میکنم...ولی چون شرایطمون تقریبا مشابه بوده واسه همین خواستم بدونم

عه ببخشبد من شمارو با اون خانوم که گفتن زایمان سخت داشتن اشتباه گرفتم.شما اطلاعاتی دراین زمینه دارین؟دخترم تاالان نرمال بوده همه چیزش و دکترشم که دوماهگی چکش کرد چیزی نگفت ممکنه بعدا خودشو نشون بده؟

عه ببخشبد من شمارو با اون خانوم که گفتن زایمان سخت داشتن اشتباه گرفتم.شما اطلاعاتی دراین زمینه دارین ...

الان خيلي زوده تا مشخص بشه اما تو يسالگي بيشتر به چشم ميزنه 

اما از چشاي بچه و يه ذره واكنش هاش دقت كني ميبيني كه چقدر به محيط توجه داره حساسيت نشون ميده يا اصلا بي تفاوته  . بچه از اول چشاش يكمم ضعيف ميشه رفته رفته قوي ميشه  مثلا انگشتت رو محكم ميگيره يا صدايي از پشت سرش ميشنوه ميترسه ؟  اينا چيزايي بود كه به ذهنم ميرسيد ميگم معيار دقيقي تو دوماهگي وجود نداره كه دقيق تشخيص گزاشت اما حسي ادم ميفهمه كه بچه رو تو چشاش نگاه ميكني زل ميزنه؟ تيز تيز نگاه ميكنه ؟ ما تركا ميگيم بچه عين جن نگاه ميكنه اين بچه هيش مشكلي نداره خخ 

مبارک‌باشه عزیزم  چند هفته زایمان کردین شما؟  منم دردای شدید دارم شب تا صبح کارم از درد ...

ممنون عزیزم.من۴۰ هفته زایمان  کردم سر تاریخ خودم انشاالله زایمان بی دردسر و راحتی داشته باشی و یه نی نی سالم و تپلی خدا بهت بده

الان خيلي زوده تا مشخص بشه اما تو يسالگي بيشتر به چشم ميزنه  اما از چشاي بچه و يه ذره واكنش ها ...

اره خداروشکر واکنش هاش خوبه هم خوب گردن میگیره هم اشیا رو خوب میگیره و با جشماش هم دنبال میکنه اگر صدایی بشنوه دنبال صدا میکرده و به سمت صدا سرشو میچرخونه.امیدوارم هیج مشکلی نداشته باشه دخترم...توکل برخدا.ممنون که وقت گذاشتی عزیزم

اره خداروشکر واکنش هاش خوبه هم خوب گردن میگیره هم اشیا رو خوب میگیره و با جشماش هم دنبال میکنه اگر ص ...

خداروشكر خيلي سخته نه ماه مواظب باش هيش مشكلي پيش نياد اون وقت موقع زايمان بچه سالم مشكل دار بشه  

بچه شما فكر نكنم مشكلي داشته باشه  ولي روز به روز علم پيشرفت ميكنه بچها ها رو زودتر از موعد اونقد به چالش ميكشن كه بچه راه ميوفته 

متاسفانه تو اسيب هاي جدي جبران سخته :((((

خداصبر بده به خانواده ها 

ممنون عزیزم.من۴۰ هفته زایمان  کردم سر تاریخ خودم انشاالله زایمان بی دردسر و راحتی داشته باشی و ...

جدی 

به سلامتی ایشالا خدا حفظش کنه برات و‌همیشه کنار‌هم خانوادتون سلامت باشن 

من آرزومه ۳۹یا۳۸ زایمان کنم .

از بس لگن درد دارم و‌کمر‌درد که همش دراز به دراز افتادم و‌بلند شدن و نشستن برام خیلی سخت شده 

کلا پهتم فلجه دیگه  یا باید سر‌پا باشم یا خواببده

جدی  به سلامتی ایشالا خدا حفظش کنه برات و‌همیشه کنار‌هم خانوادتون سلامت باشن  من آرزومه ...

عزیزم درکت میکنم منم خیلی اذیت بودم میگذره نگران نباش این همه تحمل کردی دیگه چیزی نمونده نی نی تو بغل کنی.

اکر زایمان کردی بیا همین جا خبرشو بهم بده.دعا میکنم زایمانت راحت باشه و بی دردسر

خداروشكر خيلي سخته نه ماه مواظب باش هيش مشكلي پيش نياد اون وقت موقع زايمان بچه سالم مشكل دار بشه &nb ...

اره واقعا سخته اصلا غیر قابل تحمله ایشالا هیشکی تجربه اش نکنه

اره واقعا سخته اصلا غیر قابل تحمله ایشالا هیشکی تجربه اش نکنه

سلام عزیزم 

عزیزم دختر منم مثل دختر شما بعد زایمان حدود ۸دقیقه گریه نکرد و بعد از ۸ دقیقه با شک دادن تنفسش برگشت به خاطر اینکه بند ناف پاره شده بود البته من سزارین بودم ولی الان دخترم ۱۱ماهشه و کاملا سالم 

شمام آن شالله دخترت سالمه سالمه   

عزیزم درکت میکنم منم خیلی اذیت بودم میگذره نگران نباش این همه تحمل کردی دیگه چیزی نمونده نی نی تو بغ ...

ممنون عزیزم 

ایشالا سر همه خانومای حامله بخیر بگذره 

منم‌زودی فارغ بشم . هرچند استرس زایمانم دارم ولی یباره و آدمو نمیکشه 

چشم حتما میام و‌بهت خبر میدم عزیزم 💝💝💝💝🌷🌷🌷🌷🌷

سلام عزیزم  عزیزم دختر منم مثل دختر شما بعد زایمان حدود ۸دقیقه گریه نکرد و بعد از ۸ دقیقه با ش ...

عزیز دلم خداروشکر که حال گل دخترت خوبه دخترمنم تا الان همه چیزش خوبه دیگه نمیخوام به خودم استرس وارد کنم .انشاالله بی مشکله چون از چند نفر هم که کارشون مرتبطه پرسیدم گفتن مشکلی نداره دیگه خیالم راحت شد