2777
2789
عنوان

خاطره ی بارداری و زایمان سخت من...

| مشاهده متن کامل بحث + 7893 بازدید | 93 پست
اره عزیزم دهانه رحم حالت ارتجاعی داره و کش میاذ بعدا دوباره جمع میشه.

ميكن كلي عوارض داره زايمان طبيعي افتادگي مثانع مياره. چرا اكثرا سزارين ميكنن الان  معذرت ميخام اگه مشكلي تو پايين تنشون بوجود نمياد و مثل قبل ميشه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ميكن كلي عوارض داره زايمان طبيعي افتادگي مثانع مياره. چرا اكثرا سزارين ميكنن الان  معذرت ميخام ...

نه افتادگی رحم یا مثانه از عوارض بارداریه و ربطی له نوع زایمان نداره.متاسفانه قانونه که همه باااااید طبیعی بیارن مگر باپارتی......و این خیییییلی بده.ببین احساس میکنم دهانه رحم رو با واژن اشتباه گرفتی درسته؟پایین تنه تغییری نمیکنه یعنی پاره اش میکنن ولی با بخیه جوش میخوره و مثل قبلش میشه

لطف حق شامل شده بر حال ما...
عزیزم خدا واسه هم نگهتون داره یاد زایمان خودم افتادم وقتی داشتم میخوندم هر چند دقیقه یه بار برمیگشت ...

ممنونم دوستم خدا دختر گل شمارو هم حفظ کنه.الهی که هرکی بچه میخواد خدا بهش بده سالم و سلامت و صالح.

خودم موقع تایپش کلی گریه کردم....البته اشک شوق بود دیگه

نه افتادگی رحم یا مثانه از عوارض بارداریه و ربطی له نوع زایمان نداره.متاسفانه قانونه که همه باااااید ...

منم شنيدم اين قانونو ولي اونقدر از همه ادم ميشنوه سزارين ميكنن به دكتر التماس ميكنن سزارين فكرد ميكردم ديگه همه سزارينن بعضيا خودشون ميخان طبيعي خخ

منم شنيدم اين قانونو ولي اونقدر از همه ادم ميشنوه سزارين ميكنن به دكتر التماس ميكنن سزارين فكرد ميكر ...

اره مثلا من طبیعی میخواستم از سزارین وحشت داشتم.ولی خب تجربه خوبی نبود

خداروشکر نی نی سالمه و با امبولانس فرستادنش بیمارستان دیگه 

زایمان من تا قسمت زور زدن و افت ضربان بچه مثل شما بود اما اینقدر طول کشید اینقدر دکتر اشغالم لفت داد بچم ضربانش رو چهل موند و داشت از دست میرفت تا سزارین کردن 

بعدش هم دقیقا به خاطر زجری که کشیذه بود و ضربان پایین تنفس نمیتونست بکنه و بی شرف ها nicu  هم چون جای خالی نداشت دم و دستگاهو اوردن تو اتاق عمل و یه عالمه دکتر رو سرش بودن تا بعد دوساعت بهتر شد اما باید بستری میشد تو ان ای سیو و نکردن دادنش تو بغل من 

بمیرم برای بچم دو روز تموم من شیر نداشتم پرستار بی شرف نمیزاشت شیر خشک به این طفل معصوم بدم 

ما روز های متوالی تو بخش زایمان موندیم 

بدترین روزای زندگیم بودن 

بچم الان یه سالس به هر سختی بود رشد جسمیشو سر و سامان دادم اما یه مقدار تاخیر داره که همه نتیجه اون نرسیدن اکسیژن هست 

نه ماه نزاشتم اب تو دلم تکون بخوره بهترین مراقبت رو از جنینم کردم اما یه دکتر اوشگول گند زد تو زندگی و اینده بچم

خداروشکر نی نی سالمه و با امبولانس فرستادنش بیمارستان دیگه  زایمان من تا قسمت زور زدن و افت ضر ...

اخی عزیزم خیلی ناراحت شدم واقعا خدا نگذره از بعضی ازاین دکترا و ماماهای بی انصاف که جون ادما هیچ ارزشی براشون نداره.من که هیج وقت نمیبخشمشون.من خیلی از جزییاتو نگفتم ولی خیلی اذیتم کردن تازه دکتر بعداززایمان بهم گفت اگر سزارینت میکردیم رحمتو از دست میدادی درحالی که از چندنفرپرسیدم و گفتن اصلاهمچین چیزی نیست....الان بچتون خوبه؟الهی بمیرم واسه این طفلای معصوم که بخاطر سهل انگاری اینجوری اذیت میشن

خداروشکر نی نی سالمه و با امبولانس فرستادنش بیمارستان دیگه  زایمان من تا قسمت زور زدن و افت ضر ...

عزیزم واقعا درکت میکنم خیلی سخته خیلی....تازه شما بدتر بودی درد طبیعی رو کشیدی،اخرش سزارین شدی واقعا سخته

اخی عزیزم خیلی ناراحت شدم واقعا خدا نگذره از بعضی ازاین دکترا و ماماهای بی انصاف که جون ادما هیچ ارز ...

حال جسمیش خوبه اما یکم تاخیر رفتاری داره من هنوز مطمین نیستم که مشکل تا چه حد جدیه اما اگر تا شش ماه دیگه همین بساط باشه صددرصد از پزشکم شکایت میکنم 

حال جسمیش خوبه اما یکم تاخیر رفتاری داره من هنوز مطمین نیستم که مشکل تا چه حد جدیه اما اگر تا شش ماه ...

حتما این کارو بکن حتما.....ببخشید میپرسم منظورت از تاخیر رفتاری چیه؟چون دخترمنم مشکل داشته میخوام بدونم البته اگر دوست داری جواب بده عزیزم

حتما این کارو بکن حتما.....ببخشید میپرسم منظورت از تاخیر رفتاری چیه؟چون دخترمنم مشکل داشته میخوام بد ...

اكسيژن اگر به مغز نرسه بچه كم هىش ميشه وواكنش هايي كه هربچه ميده تو زمانان خودش دير تر ميده دير حرف ميزنه دير تر عكس العمل ميده دوحدشديدش بچه عقب مانده نام ميگيره 

اما خانومي اصلا نگران نباش ها يه مراكزي هست ميبري بچتو روش كار ميكنن فكر نكنم زياد مشكل جدي پيدا كرده باشه بچتون البته باتوجه به حرفاي شما ميگم با ببشتر كار كردن روش درست ميشه تاخيراش معلوم نميشه 

خیلی بده هیچ خاطره ی شیرینی نبود ولی خداروشکر که به خیر و خوبی گذشت

ای خدا

پ ما از کجا بفهمیم خوش زا هستیم یا ن

روزی نیست ک نگم مطمعنم میخام طبیعی بیارم یا ن

همش میگم کاشکی بریچ بشه😬😬

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰