2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بچه دومم تو راهه هر دو پسرن ولی چون 5 سال تفاوت سنیشونه من از اولی هیچییی ندارم برا دومی ضروریاتو لیست کردم و میخوام بخرم 

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 

لباس سایز یک و دو سعی کن بسته ای نگیری خیلهاش اضافه س. سر همی واسه بیرون رفتن. کلاه نخی

حوله . ساک لباس. شونه. ناخن گیر. کالسکه. شیشه شیر.پوشک بچه. پتو نازک . قنداق فرنگی . تشک و بالشت مخصوص.پتو ضخیم .

بقیه چیزا به نظرم اضافه س اینها مهمترینش هستن

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄
انسالله خردادبه دنیا میداد دخترم مردادمیشه ۴سال

چه جالب منم خرداد زایمانمه انشاالله و پسرم مرداد 5 رو پر میکنه میره تو 6 

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
دخترت چند ساله‌شه؟ نینی کی دنیا میاد ک لباسا برای چ فصلی باشه. و اینکه اگه وضع مالیتون خوبه و کالس ...

دخترم مرداد میشه ۴سال.نی نی خرداد به دنیا میاد

حقیقتا تو دیوار دنبال کالسکه ام تا ۵۰۰تومن هزینه کنم دلم نمیاد بیشتر بدم

اگه میتونی به منم لیستتو بده ممنون😊

:
یک دست لباس سایز صفر
سه دست سایز یک
 سه تا دو دوتا
سه تا سرهمی زیر دکمه
سرهمی مخمل
 پتو گلبافت
 روسری
کلاه
جوراب و پاپوش
تشک  تعویض
تشک آغوشی
پیشبند
  کهنه نخی بهداشتی با شورت پلاستیکی دکمه دار
 شیشه کوچک
 ساک لباس
حوله نوزادی
قنداق فرنگی
تشک و بالش
وسایل بهداشتی فیروز(صابون . شامپو .پودر صابون)
لیف
دستمال مرطوب
لثه گیر
مسواک انگشتی
پماد سوختگی (یاسمن)
ناف بند
وان بچه
تخت نرده دار

کریر

منم بچه دومم تو راهه هر دو پسرن ولی چون 5 سال تفاوت سنیشونه من از اولی هیچییی ندارم برا دومی ضروریات ...

ببخشید این سوال رو  میپرسم . ناراحت نیستی دومی هم پسر شده؟

اونی که فک نمیکردی تموم زندگیت میشه