2777
2789
ببخشید این سوال رو  میپرسم . ناراحت نیستی دومی هم پسر شده؟

من اصلا همچین حسی ندارم . من بعد از پسر اولم مبتلا به اندومتریوز شدم چسبندگی شدید رحم و تخمدان تمام دکترای شهرمون و تهران تمام سونوگرافیست ها گفتن محاله باردار بشی باید رحمتو دربیاری چون اندکمتریوز روده مثانه و کلیه ام رو هم درگیر کرده بود . بعد از دو سال و نیم اقدام فروردین 97 در اوج نا امیدی باردار شدم . سر از پا نمیشناختم . صدای قلبشم شنیدم . ولی توی هفته 13 رو خونریزی شدید افتادم سریع رفتم سونو گفتن یابش واستاده. دنیا روی سرم خراب شد . دیوانه شدم . به مرگ و جنون رسیدم . همه میگفتن تو یه بچه داری . مگر برای مادری فرق داره چندتا بچه داره . من کلی لباس براش خریدم . بیمارستان بستری شدم برام قرص فشار گذاشتن و 7 ساعت درد کشیدم درد سقط صدتا درد زایمانه 7 ساعت میله های کنار تختو گاز زدم و اشک ریختم تا بچه دنیا اومد . بعدم خیلی محترمانه بچه رو توی یه لیوان یکبار مصرف تحویلم دادن . بردیم قبرستون دفنش کردیم . افسردگی شدیدددددد گرفتم . دکترم گفت باید بعد دوماه اقدام کنی چون اندومتریوز داره پیشرفت میکنه در اوج نا امیدی مهر ماه مجدد باردار شدم . هفته 5 افتادم رو خونریزی شدید لخته دفع میکردم . رفتم سونو گفت ساک هست جنین نیست احتمالا پوچه دوباره دنیا رو سرم خراب شد . منتظر سونو مجدد بودم تو این فاصله دکترم هر 12 ساعت شیاف داد و هر هفته امپول پرولوتون 200 که این امپول به حدی درد داره که فیلو از پا درمیاره 18 روز استراحت مطلق کامل بودم زیرم لگن میزاشتن . تا اینکه توی 8 هفته با یاری خدا قلبشو دیدم . دکترم ازمایشات فاکتورای انعقادی رو نوشت فهمیدن غلظت خون دارم برام امپول انوکساپارین و قرص اسپرین تجویز کرد که از هفته 8 دارم میزنم و تا هفته 34باید ادامه داشته باشه . هر ماه 400 تومن امپولامه . تمام تنم سیاه و کبوده . بر اثر تزریق گردنم میگیره و استفراغای شدید دارم و بستری میشم . شلی دریچه قلب گرفتم هفته دوباره نفس تنگی و تپش شدید و بی قراری دارم که لباسامو تو تنم تیکه تیکه میکنم که با امبولانس اعزام میشم بیمارستان و اکسیژن میگیرم . 5 ماه تمام ویار شدید داشتم . به نظرت الان باید ناراحت باشم که پسر دارم ؟؟

تمام ارزوم اینه سالم بغلش کنه چه فرقی داره جنسیتش چیه 

بچه اولم پسره . اونی که از دست دادمم پسر بود اینم پسره خداروهزار بار شکررر

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظر من مخمل براش نگیر چون فصل گرم بدنیا میاد،

س دست صفر بگیر 

چار دست یک

ک شامل شورت عینکی/شلوار/تاب/اسین دار باشه.

چن تام شورت و‌شلوار تکی براش بگیر

جوراب.

کلاه بند دار

من زیر دکمه ای نگرفتم اصلا ،چون ی موقع ها ک پی پی کنه و فقط شورتش کثیف شه باید کمپلت عوضش کنی.

چن تام پارچه برای خش کردنش ک  وقتی پی پی کرد پشتش رو شستی خشکش کنی،اگه دشک مشمایی مال دخترت هست همون بسه‌،تو این گرونی فکر شوهرتم باش.

حوله حمام.

پماد کالاندولا شرکت دینه خیلی خوبه.

شیشه شیر 

پستونک ارتودنسی.

قربونت انشالله که صحیح و سالم بغلش میکنی 😘😘😘

ممنونم گلم انشاالله همینطور شما

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
من اصلا همچین حسی ندارم . من بعد از پسر اولم مبتلا به اندومتریوز شدم چسبندگی شدید رحم و تخمدان تمام ...

عزیزم ناراحت شدم خوندمو بغض کردم.

انشاالله نینی گلت صحیص و سالم میاد بقلت و صدای خنده هاش میپیچه توی خونه‌تون. 😘😘

من اصلا همچین حسی ندارم . من بعد از پسر اولم مبتلا به اندومتریوز شدم چسبندگی شدید رحم و تخمدان تمام ...

وای اشکمو در اوردی. معذرت میخام ناراحتت کردم اخه من خودم یه پسر دارم و خییییییلی دلم دختر میخاست الان هفت ماه باردارم و اینم شد پسر . اصلا نتونستم باهاش رابطه برقرار کنم چون پسره و کلی هم حرف شنیدم از اطرافیان ک دختر عصای دسته دختر چراغ خونه و خدا ب هرکسی دختر نمیده و تو لیاقت دختر نداشتی و...... کلی ازین حرفایی ک دل و قلبمو شکستن . 

نمیدونم هنوزم نتونستم قبولش کنم 

خدا منو ببخشه

اونی که فک نمیکردی تموم زندگیت میشه      
عزیزم ناراحت شدم خوندمو بغض کردم. انشاالله نینی گلت صحیص و سالم میاد بقلت و صدای خنده هاش میپیچه تو ...

ممنونم عزیزم انشاالله با دعای شما دوستان 

وای اشکمو در اوردی. معذرت میخام ناراحتت کردم اخه من خودم یه پسر دارم و خییییییلی دلم دختر میخاست الا ...

تین حرفو نزن هیچ وقت دختری خدابهت بده که فردا مایه سرافکندگی و سوهان روحت بشه همون بهتر که نده . برو خدا رو شکر کن سحده کن . زبونم لال اگر همین پسرو خداازت بگیره چه حالی میشی ؟

حاضری بگی شکر که رفت ؟؟

عزززیزم خیلی ناراحت شدم ؛ ان شالله به سلامت نی نی تو بغل کنی واقعا مادر شدن سخته ؛ جنسیتم فرقی نداره فقط سالم باشه 😘😍

سفارش چهره و هر طرحی بخوایین پذیرفته میشه ((سیاهقلم و مدادرنگی))
عزززیزم خیلی ناراحت شدم ؛ ان شالله به سلامت نی نی تو بغل کنی واقعا مادر شدن سخته ؛ جنسیتم فرقی نداره ...

ممنونم گلم انشاالله همینطور شما