2777
2789

منظورم اینه استرس یا اضطراب و حالتای عصبی نداشتین؟چیزی شده؟ یا قرار نیست با این چیزا طوری بشه؟

این خارجیا خیلی باحالن بخدا 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ روزه فهمیدم باردارم رفتم دکتر به خاطر غلضت خون هرروز باید آمپول بزنم تاااااا موقع زایمان بعد از زایمانم باید تا یک ماه آمپول بزنم جمعا میشه ۱۰ ماه آمپول. روزی یه دونه میشه ۳۰۰ تا😔

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
عین جاریه من...ولی غصه نخور الان نینیش تو بغلشه

دکتر گفت خطر سکته داری😔

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

نه خوب هرکی یه سرنوشتی داره و هرکی یه جور میمیره‌. واقعا ناراحت نیستم حتی اگه بمیرم. فقط میگم آخه مادرای ما چه سختی هایی کشیدن واسه ما و ما هرگز نفهمیدیم😔

عشق یعنی همه بفهن،، برای اون چه کردی،، ولی خودش ندونه😔

قدر مادراتونو بدونین.

من از دیشب که رفتم دکتر و بهم این حرفای زد یه بغصی گلومو گرفته ولم نمیکنه. نه به خاطر ترس از مرگ. در نهایت میرم پیش خدا ترسی نیس، از این ناراحتم که واقعا مادرمم اینقدر واسم سختی کشید و من چقدر اذیتش کردم😔

علایمت چی بود واسه غلطت؟؟ .😔😔😔😔😔😔

ببین غلظت نیس چون شاید فهمیدنش واسه بقیه سخت باشه گفتم غلظت.

اسمش هست هموگلوبین داسی شکل‌. هموگلوبین های معمولی این شکلیه O

اما واسه من این شکلیه C

و موقع رد شدن داخل هم گیر میکنه من نمیدونستم گفت وقتی باردار شدی اینا تو هم گیر میکنه و خطر سکته داری.

یه بیماری مثل کم خونی یا مینور

ببین غلظت نیس چون شاید فهمیدنش واسه بقیه سخت باشه گفتم غلظت. اسمش هست هموگلوبین داسی شکل‌. هموگلوبی ...

اخه خواهره منم مثه تو بوده. بعده سه ماهه اول تعداده امپولاتو کم میکنه دکتر نگران نباش. خواهرم همه سرنگاشو نگه داشتبعد که پسرش دنیا اومد ازش اتلیه با سرنگا عکس گرفت.ک بعدا ببینه چقدر سختی کشیده واسه دنیا اومدنش.⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

اخه خواهره منم مثه تو بوده. بعده سه ماهه اول تعداده امپولاتو کم میکنه دکتر نگران نباش. خواهرم همه سر ...

آخی انشالله همیشه سلامت باشه.

ولی دکترم گفت کم نمیشه گفت حتما باید این ۳۰۰ تا آمپولو در طول ۱۰ ماه بزنی.

منم باید جمع کنم😁