hilaaaaa مدیر عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 568 عنوان توی اقدام و بارداری همه چی گل و بلبل بوده؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 71 پست منظورم اینه استرس یا اضطراب و حالتای عصبی نداشتین؟چیزی شده؟ یا قرار نیست با این چیزا طوری بشه؟این خارجیا خیلی باحالن بخدا 😔 1397/11/09 | 20:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هنرورر عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 1542 و اما توصیه های من: ۱- اینکه من اصلا اقدام نکردم و خدا خواست که فقط یک بار اتفاقی پیش اومد و باردار ... نی نی ات دختره یاپسر بلاتکلیف مانده ام میان آدمها،آدمند یا بازیگر.ومن لابه لای این همه آدم دچار غربتم!!!!
موطلائی عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 11080 نی نی ات دختره یاپسر نمیدونم عزیزم تا ۴ هفتشه😍 پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
موطلائی عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 11080 این عکس بازومه که آمپول زدم کبود شده. کبود میشه و درد زیاد😔 پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
hilaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 568 این عکس بازومه که آمپول زدم کبود شده. کبود میشه و درد زیاد😔 منم از یه آزه ساده کلی کبود شد دستم. بهش فکر نکن. حواستو پرت کن و الا تا اخره بارداری دق مرگ میشه آدم😂
موطلائی عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 11080 منم از یه آزه ساده کلی کبود شد دستم. بهش فکر نکن. حواستو پرت کن و الا تا اخره بارداری دق مرگ میشه آد ... آخه یه آمپول فرق داره تا ۳۰۰ تا آمپول کل تنم داره کبود میشه با درد خیلی زیاد واقعا دردش زیاده😭 پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
موطلائی عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 11080 منم از یه آزه ساده کلی کبود شد دستم. بهش فکر نکن. حواستو پرت کن و الا تا اخره بارداری دق مرگ میشه آد ... تیکرت مبارک😍 پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
hilaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 568 آخه یه آمپول فرق داره تا ۳۰۰ تا آمپول کل تنم داره کبود میشه با درد خیلی زیاد واقعا دردش زیاده😭 😔😔😔😔😔😔😔 نمیدونم عزیزم فقط دعا میکنم دکترت از یه جایی به بعد بگه دیگه نیاز نیست بزنی. دردشو تحمل کن بخاطره نی نی خوشگلت. کبودیا به مرور محو میشن.. به کیا گفتی خبره بارداریتو؟
موطلائی عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 11080 😔😔😔😔😔😔😔 نمیدونم عزیزم فقط دعا میکنم دکترت از یه جایی به بعد بگه دیگه نیاز نیست بزنی. دردشو تح ... مامانم به همه گفته😂 پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
موطلائی عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 11080 دوس داشتم فقط خانواده خودم بدونن با خانواده شوهرم اما مامانم به همه گفته منم چیزی بهش نگفتم حتما ذوق داشته گفته دیگه چی بگم پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
hilaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 568 مامانم به همه گفته😂 من هنوز به هیچکس نگفتم 😐😐😐😐 فقط خودمو همسرم میدونیم. نمیدونم کی بگیم ب خانواده ها. همش نگرانم میگم قلبش تشکیل شه صداشو بشنوم بعد. ولی تا اون موقع هم خیلی مونده.😖
موطلائی عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 11080 نه بابا بگو بهشون پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁