2777
2789
عنوان

توی اقدام و بارداری همه چی گل و بلبل بوده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 71 پست
و اما توصیه های من: ۱- اینکه من اصلا اقدام نکردم و خدا خواست که فقط یک بار اتفاقی پیش اومد و باردار ...

نی نی ات دختره یاپسر

بلاتکلیف مانده ام میان آدمها،آدمند یا بازیگر.ومن لابه لای این همه آدم دچار غربتم!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این عکس بازومه که آمپول زدم کبود شده. کبود میشه و درد زیاد😔

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
این عکس بازومه که آمپول زدم کبود شده. کبود میشه و درد زیاد😔

منم از یه آزه ساده کلی کبود شد دستم. بهش فکر نکن. حواستو پرت کن و الا تا اخره بارداری دق مرگ میشه آدم😂

منم از یه آزه ساده کلی کبود شد دستم. بهش فکر نکن. حواستو پرت کن و الا تا اخره بارداری دق مرگ میشه آد ...

آخه یه آمپول فرق داره تا ۳۰۰ تا آمپول کل تنم داره کبود میشه با درد خیلی زیاد واقعا دردش زیاده😭

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
منم از یه آزه ساده کلی کبود شد دستم. بهش فکر نکن. حواستو پرت کن و الا تا اخره بارداری دق مرگ میشه آد ...

تیکرت مبارک😍

آخه یه آمپول فرق داره تا ۳۰۰ تا آمپول کل تنم داره کبود میشه با درد خیلی زیاد واقعا دردش زیاده😭

😔😔😔😔😔😔😔 نمیدونم عزیزم فقط دعا میکنم دکترت از یه جایی به بعد بگه دیگه نیاز نیست بزنی. دردشو تحمل کن بخاطره نی نی خوشگلت. کبودیا به مرور محو میشن.. 

به کیا گفتی خبره بارداریتو؟

😔😔😔😔😔😔😔 نمیدونم عزیزم فقط دعا میکنم دکترت از یه جایی به بعد بگه دیگه نیاز نیست بزنی. دردشو تح ...

مامانم به همه گفته😂

دوس داشتم فقط خانواده خودم بدونن با خانواده شوهرم اما مامانم به همه گفته منم چیزی بهش نگفتم حتما ذوق داشته گفته دیگه چی بگم

مامانم به همه گفته😂

من هنوز به هیچکس نگفتم 😐😐😐😐 فقط خودمو همسرم میدونیم. نمیدونم کی بگیم ب خانواده ها. همش نگرانم میگم قلبش تشکیل شه صداشو بشنوم بعد. 

ولی تا اون موقع هم خیلی مونده.😖