2777
2789
عنوان

توی اقدام و بارداری همه چی گل و بلبل بوده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 71 پست

الان قرصامو قطع کردم اما توپ تکونم نمیده😁

دیگه حرف از این بدتر که دکتر بهم گفت هرلحظه خطر سکته داری؟ از این بدتر که هرروز باید آمپولای دردناک بزنم اما هیچی به هیچ جام نیست😁

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

و اما توصیه های من:

۱- اینکه من اصلا اقدام نکردم و خدا خواست که فقط یک بار اتفاقی پیش اومد و باردار شدم پس استرس بازردار شدن یا نشدن باعث میشه نشی. اگه فکر میکنی استرسی هستی برو پیش روان شناس

۲- اینکه من به خاطر درمان تنبلی تخمدانم روزی یک قاشق چای خوری سیاهدانه رو میکوبیدم و با آب میخوردم فقط یک ماه خوردم که بعد فهمیدم باردار شدم خیلیییییی قوی میکنه تخمدان رو

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهره من دکتره خوبی نداره اخه 😔😔😔😔😔

ای بابا یعنی تو شهرتون یه روان شناس خوب پیدا نمیشه؟😐

حالا نمیدونم شایدم نیاز نداشته باشی من که خیلی استرسی بودم هی پشت گوش انداختم میگم بیماری حملات اضطرابی گرفتم. ولی تو که شرایط دکتر رفتن نداری کارایی بکن که تو بدن سرتونین تولید میشه.

مثل ورزش

ای بابا یعنی تو شهرتون یه روان شناس خوب پیدا نمیشه؟😐 حالا نمیدونم شایدم نیاز نداشته باشی من که خیل ...

منو ببینی باورت نمیشه چه بحرانایی دارم😔 ظاهرم شاد. شغلم اتلیه تخصصی کودک. زندگیم از دور گل و بلبل. زمینه ورزشی ام نجات غریقم خیره سرم. 

ای بابا یعنی تو شهرتون یه روان شناس خوب پیدا نمیشه؟😐 حالا نمیدونم شایدم نیاز نداشته باشی من که خیل ...

اینجا دوتا روان شناسه خوب داره که هردو دوست صمیمیه بابامن😔😔😔😔

اینجا دوتا روان شناسه خوب داره که هردو دوست صمیمیه بابامن😔😔😔😔

اوووووووووووووووو

ولی روان شناسا شغلشون جوریه که اصرار آدمو فاش نمیکنن ولی خوب خودت میدونی.

اشکال نداره دوان شناس خوب هم نشد معمولی تر برو شاید واسه تو خوب در بیاد

منو ببینی باورت نمیشه چه بحرانایی دارم😔 ظاهرم شاد. شغلم اتلیه تخصصی کودک. زندگیم از دور گل و بلبل. ...

کدوم شهر هستی؟

اگه رشت بودی اشخاصی رو بهت معرفی میکردم که زندگیت از این رو به اون رو بشه

عزیزم خوبی؟ رفتی سونوی قلب؟ 

نه عزیزم ۱۴ روز دیگه باید برم اما خیلی نگرانم زیر شکم درد دارم😔

بچه نداشتن یه غمه داشتنش هزارجور استرس داره.

تو چه خبر عزیزم؟😚 انشالله همین روزا خبر مامان شدنتو همین جا بهم بدی😍

منم هفته ی پنج بارداریمه 😊 تو هفته ی چندی؟ 

وای واقعا میگی؟؟؟

باورم نمیشه😍 آخرین بار همینجا ازت پرسیدم گفتی اقدامم ای جان مبارک باشه😍😋😚

من نمیدونم هفته چندم چون هنوز سونو نرفتم. تو از کجا میدونی چند هفتته؟ اگه سونو رفتی لطفا بگو چه سونویی چون تجربه ندارم منم میخوام برم، سونوی واژینال میگه چند هفتته؟

وای واقعا میگی؟؟؟ باورم نمیشه😍 آخرین بار همینجا ازت پرسیدم گفتی اقدامم ای جان مبارک باشه😍😋😚 من ...

نه منم نرفتم . خیلی زوده الکی استرس میگیریم فقط. سن بارداریتو از اولین روزه اخرین پریودت حساب کن. 

مثلا من ماهه پیش ده دی شروع پریودم بوده. ازون روز دقیقا پنج هفته شده.

بعد سن جنینم معمولا دو هفته کمتر از سن بارداریه. 

مرسی عزیزم.⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

من اولین سونومو میخوام اولای اسفند برم چون میخوام برم سفر باید از سلامتش مطمعن بشم. ولی اگه سفرمو کنسل کنم اخرای اسفند میرم سونو. 

سونوی قلب هفت یا هشت هفته بری اکیه. 

اگه لاغری صدای قلبش میاد راحت. 💋