2777
2789
عنوان

توی اقدام و بارداری همه چی گل و بلبل بوده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 71 پست
خل شدیا 😂 اینچه حرفیه!!!!! 

گفت دیگه تو چشام نگاه کرد گفت دخترم ناراحت نشیا ولی هر لحظه خطر سکته داری😂

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی انشالله همیشه سلامت باشه. ولی دکترم گفت کم نمیشه گفت حتما باید این ۳۰۰ تا آمپولو در طول ۱۰ ماه ...

همیشه توی این مدل موردا با خودت بگو خیلیا مثل من بودنو تونستن پس منم قطعا میتونم. 

ماها بخدا از بس فکر و خیال میکنیم همشم بدتر میشه برعکس.

خودازاری داریم .😔

همیشه توی این مدل موردا با خودت بگو خیلیا مثل من بودنو تونستن پس منم قطعا میتونم.  ماها بخدا ا ...

دیشب وقتی بهم گفت خیلی گریه کردم ولی بعد با خودم حلش کردم. گفتم من ممکنه دارم راه میرم ماشین منو بزنه و بمیرن مرگ و زندگی دست خداس.

چیزی که باعث بغض در من شده میگم واقعا مادر منم خمینقدر واسم سختی کشیده... انگار تازه دارم یه سری حقایق رو درک میکنم. آدم وقتی مادر میشه دنیا یه رنگ دیگه میشه

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
گفت دیگه تو چشام نگاه کرد گفت دخترم ناراحت نشیا ولی هر لحظه خطر سکته داری😂

ببخظیدا ولی خیلی دکتره بیشعوری بوده ک ب یه خانوم باردار اینجوری بگه!!!!! 

دکتره دیگه ایی هم رفتی؟ 

ببخظیدا ولی خیلی دکتره بیشعوری بوده ک ب یه خانوم باردار اینجوری بگه!!!!!  دکتره دیگه ایی هم رف ...

نه همین دکتر رفتم ولی مثلا خواسته اینجوری بگه ک حواسم جمع باشه آمپولام رو همش بزنم

پس برو حتما دکتره دیگه ایی هم. 

حالا میخوام دکتر فوق تخصص خون هم برم شاید نیاز به هرروز آمپول زدن نباشه شاید مشکل خونیم اونقدر زیاد نباشه

امروز اولین آمپولمو زدم از درد مُردم زیر جلدی چقدر درد داره تو شکمم زدم😔

😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

اشکال نداره همینه دیگه باید سختی بکشیم واسه بچه🤗

خودت چی گلم؟بارداری؟ در اقدامی یا نی نی داری؟😍

اشکال نداره همینه دیگه باید سختی بکشیم واسه بچه🤗 خودت چی گلم؟بارداری؟ در اقدامی یا نی نی داری؟😍

ولی بشدت آدم عصبی، مضطرب، غیر قابل پیش بینی و خلاصهخیلی ایرادا دارم.😔😔😔

اقدامم من .😀

ای جانم انشالله هرچه زودتر دامنت سبز میشه😍

چند تا توصیه بهت میکنم شاید زودتر باردار بشی

ولی بشدت آدم عصبی، مضطرب، غیر قابل پیش بینی و خلاصهخیلی ایرادا دارم.😔😔😔

خوب همینا باعث میشه نشی دیگه اگه خیلی مضطرب و عصبی هستی پیش یه روان پزشک برو اصلا چیز بدی نیس همون طور که وقتی سرما میخوریم باید قرص بخوریم تا خوب شیم خوب مغز هم گاهی مشکل پیدا میکنه.

من خودم بسیار استرسی بودم اما اهمیت ندادم ندادم تا بیماری پانیک گرفتم. یه بیماری که حملات استرسی به آدم دست میده آدم احساس میکنه داره خفه میشه و میمیره. بعد رفتم روان پزشک بهم قرص ضد استرس داد فقط چند ماه خوردم بعد کم کم قطع کردم اما الان تبدیل شدم به یه آدم آروم که اصلا قبل و بعدم قابل مقایسه نیست