2777
2789
عنوان

بچه ها ترو خدا کمک کنید

137 بازدید | 16 پست

سلام.بچه ها من امروز متوجه شدم باردارم عدد بتام۲۳۳ بود.اما همش علایم پریودیدارم سمت چپ رحمم تیر میکشه پا درد و کمر درد دارم خیلی میترسم بنظرتون مشکلی نیست؟

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی نگرانم آخه.علایم شما در حد همون پریود بود؟

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)
عزیزم بنظرم مشکلی نیس ول چرا با دکترت مشورت نکردی؟

بهش گفتم گفت استراح کن خوب نشدی شنبه برو سونو.اینو ک گفت نگران شدم یکم

بهش گفتم گفت استراح کن خوب نشدی شنبه برو سونو.اینو ک گفت نگران شدم یکم

انشالله که خوب میشی چیزی نیست عزیزم این علایم طبیعیه به خودت استرس نده،این برات بیشتر مضره...سعی کن استراحت کنی

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢
انشالله که خوب میشی چیزی نیست عزیزم این علایم طبیعیه به خودت استرس نده،این برات بیشتر مضره...سعی کن ...

چشم ممنونم از راهنماییت.شیاف پروژسترون خارجی هم گرفتم از امشب استفاده کنم به نظرتون؟

دکتر براتون تجویز کرد؟

والا یه دکتر قبلا تو تهران رفتم گفت وقتی باردار شدی پروژسترون بخور به دکتر خودم گفتم گفت حالا که اصرار داری باشه شبی یکی بذار ولی نگفت از کی

والا یه دکتر قبلا تو تهران رفتم گفت وقتی باردار شدی پروژسترون بخور به دکتر خودم گفتم گفت حالا که اصر ...

اگه اینجوری گفته از امشب استفاده کن فقط مطمئن باش که ضرری نداشته باشه چون منم استفاده کردم ولی من لک بینی داشتم که قطعش کرد

اگه اینجوری گفته از امشب استفاده کن فقط مطمئن باش که ضرری نداشته باشه چون منم استفاده کردم ولی من لک ...

ینی وقتی شیاف گذاشتی لکه بینی پیدا کردی؟؟؟؟

ینی وقتی شیاف گذاشتی لکه بینی پیدا کردی؟؟؟؟

من لک بینی پیدا کردم رفتم دکتر که برام شیاف تجویز کرد گف برو از امشب استفاده کن منم استفاده کردم که قطع شد