shaghabanoo مدیر عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 1189 عنوان بچه ها ترو خدا کمک کنید | مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 16 پست سلام.بچه ها من امروز متوجه شدم باردارم عدد بتام۲۳۳ بود.اما همش علایم پریودیدارم سمت چپ رحمم تیر میکشه پا درد و کمر درد دارم خیلی میترسم بنظرتون مشکلی نیست؟ سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده) 1397/11/09 | 20:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shaghabanoo مدیر استارتر عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 1189 من لک بینی پیدا کردم رفتم دکتر که برام شیاف تجویز کرد گف برو از امشب استفاده کن منم استفاده کردم که ... متوجه شدم.ممنونم از راهنماییات مهربون سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)
shaghabanoo مدیر استارتر عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 1189 نه مشکلی نیس طبیعیه منم همینجوری بودم اولاش ببخشید شما تا کی علایم پریودی داشتی؟ سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)