2777
2789
عنوان

خداحافظی با شکم

559 بازدید | 23 پست

خانما کسی برای از بین بردن چربی شکم کاری کرده 

لطفا هر کی از تجربیاتش بگه نمیدونم چیکارش کنم ازش خسته ام 

من روی شکم خیلی حساس بودم چند وقت درگیر بیماری بچه هامم ولش کردم امروز دیدم ای وای چقدر هیکلم افتضاح شده   

لطفا کمکم کنید 

از ساکشن و لیزر و لیپولیز و نخ ...

هر کس تجربه داره لطفا بگه

ورزش و حلقه ..

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم زومبا میره کاملا آب شده

خودمم شکمم چسبیده ب کمرم😁

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
من ک الان ی قلمبم خخ پیاده روی تند انجام بده وعرق بریز دراز نشست برو  و معدهی غداژیتو نصف کن

آخه تا یکم کم میکنم خودم خیلی لاغر میشم 

رنگ روم هم زود می پره و زیر سرم میافتم 

کلا خودم کم غذام

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
خواهرم زومبا میره کاملا آب شده خودمم شکمم چسبیده ب کمرم😁

خوش به حالت زایمان هم کردی

آخه نمیتونم باشگاه برو 

تو خونه همش یادم می ره که باید مثلا حلقه میزدم

خوش به حالت زایمان هم کردی آخه نمیتونم باشگاه برو  او خونه همش یادم می ره که باید مثلا حلقه م ...

میتونی تو خونه آهنگ زومبا بزار حرکات تند و رقص برو رقص هم لاغر میکنه .

نه عزیزم زایمان نداشتم ۲۷ سالمه از بچگی هیکلم همین بوده😊

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
من منتظرم إز شير بگيرم بچه هامو برم باشگاه تختش كنم 

شمام دو قلو داری 

آخه نمیشه منم می گفتم اما در گیر بچه شدم کسی نیست برام نگه داره

میتونی تو خونه آهنگ زومبا بزار حرکات تند و رقص برو رقص هم لاغر میکنه . نه عزیزم زایمان نداشتم ۲۷ سا ...

خوب عزیزم منم تا حامله نشده بودم 45 بودم شکمم تخت تخت ،اما حالا بعد دو شکم زایمان و ...

حالا 54 کیلو ام اما شکم دارم

شمام دو قلو داری  آخه نمیشه منم می گفتم اما در گیر بچه شدم کسی نیست برام نگه داره

اره عزيزم 

تا دوسال هيچكس نميتونه نگه داره شايد بعدش بشه 😞

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي