2777
2789

من میکروبلیدینگ بود یا فیبروز پیش الهام خانم رفتم و ریسک نمیکنم ابروهامو دیگه دست کس دیگه بدم . این شماره شه 09129152155  بلوار سجاده  . واقعا ابرو مهم ترین قسمت زیبایی آدمه . بستگی به فرم صورتت کار انجام میده . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا تبلیغ نیست😄

مرجان جون . خب خودش میگه من بجای تبلیغ پولشو تخفیف میدم به مشتری ، مشتری هم واسه م میشه تبلیغ . وقتی هم تبلیغ میکنم واقعا تخفیف خوب از ش میگیرم . اینجا نمیخوام بگم یه بار چقدر تخفیف گرفتم   .  تو نرفتی پیشش ؟  میشناسمت عزیزم ؟

حتما باید برید از نزدیک کارشونو ببینید . من از بجنورد خیلی پرس و جو کردم اومدم مشهد رفتم پیش یه نفر که خیلی تو اینترنت بود . اصلا کارش خوب نبود . نمیخوام اسم ببرم . 

امسال رفتم همین پردیسان که تو ملک آّباد بود دیدم تعریف میکنن رفتم واقعا خداراشکر که اینجا انجام دادم . پردیسان همه جوره خوب بود . الان هم دوست دارم معرفی ش کنم کار بقیه رو ندیدم ولی اینو پیشنهاد میکنم و به دوستامم معرفی کردم .