2777
2789
عنوان

مشکل جنسی یا خیانت😣😣

935 بازدید | 26 پست

دوستان سلام یه مدته رابطه منو همسرم خیلی خیلی خیلی کم شده مثلا ماهی دوبار اصلا به هیچ عنوان قبلا اینطوری نبود الان اصلا انگار هیچ میل جنسی نداره چون خودمم میخوام برم سمتش اصلا هیچ واکنشی نشون نمیده بوسم میکنه و میخوابه!!😥بعد اینکه الان ما ۳ ماهه تو بدترین شرایط هستیم افتضاح ترین شرایط یعنی تمام فکرو ذهن همسرم پیش مشکلمونه در اصل چک داده و اصلا نمیتونه پاسش کنه و توش مونده به هردریم میزمه نمیتونه اون مبلغو قرض بگیره...میخوام بگم یعنی فکرش کلا مختله مختله حالا به نظر شما بخاطر مشکلاتش اینطوری شده یا خیانتی چیزی درکاره😥آخه یه کاربر نوشته بود اصلا امکان نداره میل جنسی مرد بیاد پایین اگر اینطوری شد مطمعن باشید از یه جای دیگه داره ....😥😥😥

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐

پیش میاد گاهی کم میل میشن ولی نباید بیش از ی ماه طول بکشه

کامنت مخالف ریپلای نکن جانان   تو خوبی ما بد😑تو راس میگی ما نه   تو میدونی حتما  حال میگیری عمدا  جواب همرو میدی از دم   حق با توعه قطعا  فقط ریپلای نکنننن   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون كاربر احتمالا ١٦ سالش بوده، هيچيم نميدونسته، ١٠٠٪؜ شرايط مالي يا درگيري هاي ذهني تاثير داره روي اين قضيه

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
پیش میاد گاهی کم میل میشن ولی نباید بیش از ی ماه طول بکشه

رابطه داریم اما خیلی کم الان دقیقا از وقتی که افتادیم تو این مشکل اینطوری شده سه ماهی میشه در این حالتیم و مشکلشم حل نشده

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐

آخی عزیزم، فکرت رو درگیر نکن

بنده خدا مشغله ذهنی داره، حال و حوصله نداره، واسه ما هم پیش میاد وقتی شوهرم درگیر کارشه همینجوری میشه

همه چیز رو به خیانت ربط نده بیخود زندگیتو تلخ میکنی، انشاالله مشکلاتتون خیلی زود برطرف میشه 🌷🌷🌷

مردم شهری که همه در آن می‌لنگند، به کسی که راست راه می‌رود می‌خندند!!! 😏