2777
2789
عنوان

مشکل جنسی یا خیانت😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خودت بزار جای اون ...من اگه تو این شرایط باشم اصلا میل و رقبت ندارم چون تمام ذهنم درگیره چه لذتی داره وقتی ذهنت یجای دیگس ..بعدم روح ک خسته باشه جسم توان نداره درکش کن ..اخه تو ای بی پولی خیانت ؟

بنظرم حق دارع!!! منم فكرم مشغول بودني تمايلي ندارم چه برسه مرده بدبخت!!! البته منم يجا خوندم مردا واسه فرار از مشگلات و درگيري هاي فكري بدتر ميل به رابطه دارن ولي زنا برعكسن!!! شوهره منم يه مدت كه خيلي با برادرش سر مغازع درگير بود ميلش پايين بود الان بهتر شده 

عزیزم احتمالا بخاطر همین مشکل مالی که گفتی هست. اینجور چیزا خیلی رو مردا تاثیر میزاره. ولی شما باید سعی کنی اول ذهنشو آروم کنی و عشقولانه تر بشین. بعد اون نیازهاشم بیشتر میشه

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤

ن عزیزم شک نکن ذهنش درگیره مردا خیلی وقتا اونجاشون کار نمیکنه اینطور مواقع🤣

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

مشکلات اقتصادی و بیکاری میل جنسی آقایون رو بشدت تحت تاثیر قرار میده بجای فکرای بد بهش روحیه بده بگو جور میشه مواظب فشارخونشم باش از فکروخیال بالا نره یوقت.ایشالله زودتر مشکلتون حل بشه

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
مشکلات اقتصادی و بیکاری میل جنسی آقایون رو بشدت تحت تاثیر قرار میده بجای فکرای بد بهش روحیه بده بگو ...

بخدا اصلا بهش نمیگمو همشم کنارشم اما باخودم فکرای بد کردم😔

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
بخدا اصلا بهش نمیگمو همشم کنارشم اما باخودم فکرای بد کردم😔

شیطونو لعنت کن و فکرتو مثبت کن 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......