2777
2789
عنوان

شوکه شدم !!!

380 بازدید | 20 پست

امروز توی گوگل سرچ کردم خودکشی ! دنبال این بودم تا ببینم کسی تایید کرده اینکارو یا ن ! شایدم میخواستم منصرف شم ، نمیدونم ، به هر حال رسیدم به تاپیکی از نی نی سایت که مال سال گذشته بود ، خوندم و خوندم تا رسیدم به یه نظر ، نظر خودم بود ! پست خودم بود که تلاش کرد بودم استارتر اون تاپیک رو منصرف کنم و حرفای امید بخش زده بودم ، یه لحظه هنگ کردم بدنم یخ کرد ، خداروشکر کردم که حرفی در جهت تایید این کار نزدم ، اگه من حرفای تحریک آمیز میزدم و یه روزی یه نفر با سرچ به حرفای من میرسید و ترغیب میشید که این کارو بکنه چی ؟! اگه خدایی نکرده اون آدم یکی از نزدیکانم بود ؟؟ مواظب حرفامون باشیم یه کم ، حتی این حرفایی که داریم اینجا میزنیم و به ظاهر ناچیز میان ، ممکنه یه روزی عزیزای خودمون با یه سرچ به حرفای ما برسن ، اونوقت ما چی براشون به جا گذاشتیم ؟؟!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدر خوبه به هر کی میرسیم یه چیز خوبش رو بهش یاداوری کنیم ما از دل کسی خبر نداریم شاید کسی با یه لبخن ...

به این باور رسیدم که کوچک ترین حرف و عمل ما روی دیگران اثر میزاره