2777
2789

من بعداز۱۴ماه انتظار بالتروزول وامپول اچ سی جی باردار شدم ومناسفانه ازمایش بتارو تکرار کردم گفتن سقط شده وافتادم به خونریزی حالم خیلی بده اگه تجربه ای دارین بیاین بگین خواهش میکنم..بنظرتون بازم میتونم بارداربشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سقط کردم.ولی دیگه نرفتم دنبالش.الان رفتم زیر نظر دکتر طب سنتی.

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

حتما میشی عزیزم این چ حرفیه ..توکلت ب خدا باشه تو ک یه بار شدی بازم میشی

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
چرانشدین شما؟؟

نمیدونم. الان دو ساله بدون کوچکترین جلوگیری باردار نشدم که نشدم. دو بار هم سقط داشتم. از فکرش اومدم بیرون دیگه. امروز عصر دم یه مغازه سیسمونی فروشی وایساده بودم نگاه خانمایی که داشتن خرید میکردن میکردم   

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
نمیدونم. الان دو ساله بدون کوچکترین جلوگیری باردار نشدم که نشدم. دو بار هم سقط داشتم. از فکرش اومدم ...

یعنی مشکلی ندارین؟من باکلی دارو تازه باردار شدم که اینم نشد کاش بقیه هم بیان تجربه شونوبگن

یعنی مشکلی ندارین؟من باکلی دارو تازه باردار شدم که اینم نشد کاش بقیه هم بیان تجربه شونوبگن

عزیزم میشی. نگران نباش. دوست منم اینجوری شد بعدش ۶ ماه بعد طبیعی خودش باردار شد الان یه پسر داره. فقط سعی کن آرامش داشته باشی و به خودت یکم زمان بدی تا بارداری بعدی ایشالا

عزیزم میشی. نگران نباش. دوست منم اینجوری شد بعدش ۶ ماه بعد طبیعی خودش باردار شد الان یه پسر داره. فق ...

واقعا؟ایشونم تنبلی داشتن؟بازم باداروباردارشدن؟

واقعا؟ایشونم تنبلی داشتن؟بازم باداروباردارشدن؟

آره تنبلی داشت به حدی که کلا دکترا آب پاکی ریختن رو دستشون. بعد سقطش ۶ ماه بعد طبیعی بدون دارو باردار شد ولی فقط خودش،و تقویت کرد.

آره تنبلی داشت به حدی که کلا دکترا آب پاکی ریختن رو دستشون. بعد سقطش ۶ ماه بعد طبیعی بدون دارو باردا ...

چجوری خودمو تقویت کنم اخه من هیچی نمیدونم خیلی داروخوردم

خانمی..چنماه اقدامی؟من چنماه لتروزول وکلومفین میخورم.الان ۶ روز عقب زدم امروز آزدادم منفیه.دکترگعف تاشنبه ک ۱۰ روز شد صب کن نشدی بیا.احتمالا امپول بده واسه پریودی؟ شماچنروز عقب زدی.علایمم داشتی عزیزم