2777
2789
عنوان

تعبیرخاب

90 بازدید | 13 پست

خانمای عزیز.. مامان من خاب دیده مادرش که چندسال پیش فوت شده یه بچه بدنیااورده بعدمن تعبیرش نگاه کردم تواینترنت تعبیرخوبی نداشت نوشته بودتعبیرش اینه که یکی ازفرزندانت میمیردمن خیلی نگران شدم واسترس گرفتم بنظرتون تعبیرخوابا صحت داره؟ 

به آرزوهایم قول رسیدن دادم☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواااااابتون خیر باشه ان شاء الله

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
آره شک نکن اینکه خواب ببینی یکی که مرده بازم میمیره اگه زنده باشه مردن خوبه اما مرده برعکس گرفتاری ب ...

میشه اینم تعبیرش کنی برام 

خواب دیدم مادر محمد عشقمو میگم 

اومده در خونمون گفته بهم که برس قالیشویی(فرچه) داری 

گفتم خودمم میام بشوریم باهم 

۳ تا ۱۲ متری 😁😁😁 

۵ صب خواب دیدم 

میشه اینم تعبیرش کنی برام  خواب دیدم مادر محمد عشقمو میگم  اومده در خونمون گفته بهم که ب ...

قالی توخواب زندگی برس قالی هم حل شدن اختلافاته باهم میشورین باهم حلشون میکنید فقط مواظب باش تله کسی برات نذاره

.