2777
2789
عنوان

بچه ها من یه اشتباهی کردم مثل سگ پشیمونم خاک بر سرم از شدت عصبانیت..

| مشاهده متن کامل بحث + 13932 بازدید | 253 پست
دقیقان اوناییکه قدیما میگفتن اجاره نشینی خوش نشینی الان فهمیدن چه اشتباهی کردن این دوره زمونه که د ...

ما امسال خونه خریدیم. همون پولی که پارسال میدادیم واسه اجاره خونه. امسال داریم میدیم برای قسط خونه خودمون. آخرش هم خونه مال خودمونه نه مردم 

خدایا تو تنها امید منی وقتی راه ها با همه‌ی وسعتشان تنگ میشوند..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما امسال خونه خریدیم. همون پولی که پارسال میدادیم واسه اجاره خونه. امسال داریم میدیم برای قسط خونه خ ...

مبارکتون به دل خوش

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

ما امسال خونه خریدیم. همون پولی که پارسال میدادیم واسه اجاره خونه. امسال داریم میدیم برای قسط خونه خ ...

دقیقان

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

دیگه دیدم اینجوری کارد بهم میزدی خون ازم بیرون نمیومد

از موبایل زنگش زدم ساعت 9.ق0 دقیقه صبح زود فورواردینگ یعنی انتقال داده شده چند بار باخونه زنگ زدم اشغال میزد

شوهرم گفت شماره شوهرشو دارم دوبار زنگ زد جواب نداد

بار سومش گوشی اونم مثل گوشی زنش زد فورواردیگ

برای خوشبختی و آرامش و سلامتی مادر و خواهرم لطفا صلوات  بفرستید
اتفاقا به نظر من بد نشد بزار درس عبرت شه برای شوهرت که جوگیر نشه

پولشون رفته..... تازه برای عید هم نمیتونن راحت خرید کنن😞😞😞😞 من تو این موقعیت ها نمیتونم بگم حقش بود .بیشتر دلم میسوزه😶😶😶😶😶

❤👬❤

آخه آنقدر گیر دادین با بابای بچه مکه باباش می‌تونه استفاده کنه چرا اینجوری قضاوت میکنید بخدا درست نیست اتفاقا باعث دردسر مادر و پدرم میشه هی باید سوارش کنن کنترل و بگیرن دستشون از این ور به اون ور....

و‌گفت: بی زارم از آن خدایی که به طاعت من از من خشنود شود ‌وبه معصیت من از من خشم گیرد پس او‌خود در بند من است تا من چکنم....
دیگه دیدم اینجوری کارد بهم میزدی خون ازم بیرون نمیومد از موبایل زنگش زدم ساعت 9.ق0 دقیقه صبح زود فو ...

دزدا

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
پولشون رفته..... تازه برای عید هم نمیتونن راحت خرید کنن😞😞😞😞 من تو این موقعیت ها نمیتونم بگم حقش ...

حناق بشه تو گلوشون