2777
2789
عنوان

بچه ها من یه اشتباهی کردم مثل سگ پشیمونم خاک بر سرم از شدت عصبانیت..

| مشاهده متن کامل بحث + 13922 بازدید | 253 پست
یکی از فامیلای ما خونه خرید .تا سه سال در به در بود.اگه خانواده خانوم نبودن اینا نون شبم نداشتن. مدا ...

بله خونه بعد از سلامتی از همه چی ارزشش بیشتره

سه سال دربدری میکشن ۲۰ سال کرایه های سرسام اور نمیدن

تازه اونم تو شرایط الان که قیمتها هرروز اضافه میشه هرکی هرجور بتونه بخره بُرد کرده

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرداش ماشینو فامیلمون برامون آورد اومدیم استفاده کنیم دیدیم باطریش کار نمیکنه زنگ زدم گفتم گفت باید 12 ساعت تو ش.ارژ باشه منم دقیقا شب ساعت 7 گذاشتم 7 صبح درآوردم

صبح که بچه ام نشست دیدم هنوز همونجور و تایرای عقبشم صدا میدن و حتی زور نداره از سرامیک بره رو فرش

برای خوشبختی و آرامش و سلامتی مادر و خواهرم لطفا صلوات  بفرستید
سبک های زندگی باهم فرق میکنه عزیزم.ولی من یه چی رو میدونم.خریدن خونه هر سال داره سخت تر و سخت تر میش ...

دقیقان

اوناییکه قدیما میگفتن اجاره نشینی خوش نشینی الان فهمیدن چه اشتباهی کردن

این دوره زمونه که دیگه بخوای پول اجاره بدی درامدتو چیزی نمیمونه بخوری

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
خدا خیرت بده پس بگو تاپیک نزنه بره بخره دیگه 😐

میخواد درد دل کنه همش دارید محکوم میکونیدشون هی میگن برای ما نخریدن عقده نداریم؟!!!زمان ما فرق داشته کجا این چیزا بود الان آدم بزرگش میبینه دلش میخواد وای به حال بچه ها...من میگم یکی دوست داره تا جایی که می‌تونه برای بچش کم نذاره از نون شبش میگذره قرض می‌کنه ولی یه اسباب بازی میخره من خودم هر چی می‌خوام برای خودم بخرم نمی خرم میرم یه اسباب بازی میخرم ولی مانتو سال قبلم و می‌پوشم ....

و‌گفت: بی زارم از آن خدایی که به طاعت من از من خشنود شود ‌وبه معصیت من از من خشم گیرد پس او‌خود در بند من است تا من چکنم....
بله خونه بعد از سلامتی از همه چی ارزشش بیشتره سه سال دربدری میکشن ۲۰ سال کرایه های سرسام اور نمیدن ...

من مبلام میز ناهارخوری صبحونه خوری کالسکه کریر. گهواره تاب و تمام لوسترام و.پرده هام.کمد لباس خودمون مال بچه ام.خیلی چیزا فروختم

که فعلا تونستم قبل از گرونی فقط مبل بخرم

فرداش ماشینو فامیلمون برامون آورد اومدیم استفاده کنیم دیدیم باطریش کار نمیکنه زنگ زدم گفتم گفت باید ...

جانم

خورد تو ذوق بچه؟

و البته تو ذوق بابای بچه

من مبلام میز ناهارخوری صبحونه خوری کالسکه کریر. گهواره تاب و تمام لوسترام و.پرده هام.کمد لباس خودمون ...

پولشونو گذاشتم رو پول شوهرم

یه چیزی بگم 

من از دیوار خریدن و دست دوم خریدن کلا بدم میاد

دو حالت داره دیگه یا پول دارم میخرم یا ندارم نمیخرم🤔

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
من مبلام میز ناهارخوری صبحونه خوری کالسکه کریر. گهواره تاب و تمام لوسترام و.پرده هام.کمد لباس خودمون ...

بهترین کارو کردی

سقف مهمترین داراییه

البته بعد سلامتی و خانواده