خودم وسواسم برا همین میگم دوستان دیشب مرغ تمیز کردم شستم گذاشتم کنار که ابش کشیده بشه بسته بندی کنم و بزارم فریزر اما یادم رف الان از خواب بیدار شدم دیدم واااااااااای همونجوری رو اپن مونده یه لایه از روش خشک شده چیکارش کنم؟؟یعنی خراب شدن؟؟بریزمشون دور؟؟خودم که از اول چندشم میاد و نمیخورم اکثرا ب خاطر شوهرم میپزم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بو نگرفته؟ به نظرم احتمال خراب شدنش هست اگر خونتون گرم باشه
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
بو که از اول داشت یه جوری که حالم ب هم میخورد شوهرم میگف مگه حامله ای الان هم یکم بو هست احساس میکنم تازه تو محیط بیرون مونده یکم بوش رفته چیکارش کنم والله گرونه چطوری ب شوهرم بگم خرابش کردم
نه بابا هیچیش نیست ٬هوا سرده چیزیش نمیشه٬منم یه بار همین کارو کردم تازگی٬تازه من ساعت ۱۰صبح دیدم و در جا فریزر٬هیچیش نشده بود٬اگرم یه کم بو میده طبیعیه مال خود مرع٬خواستی درست کنی اول سرخ کن