2777
2789
عنوان

شب نشینی با سحر 🌃☕💭

350 بازدید | 74 پست

سلاااااام...

بالاخره امتحانای من تموم شد تونستم بعد یه غیبت کبری برگردم :)) دلم تنگ شده بود کمابیش برای ماجراهای اینجا...😅

چه خبر؟ شما در چه حالین؟ بیاین یکم حرف بزنیم ببینم....اصلا تا حالا تاپیک های منو خونده بودین؟ بازم بیام بنویسم یا نه؟

تو این پونزده بیست روز چی گذشت تو نی نی سایت؟ جنجال منجال نداشتیم؟😁 (یک عدد کنجکاو هستم)

بگین ببینیم دنیا دست کیه:🌱

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ ن خبر مهمی نبود 🙄😄

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
آدم ازاینجا دور یاشه بهتره بعضیا بدجور دل آدمو میشکنن

ای وای چی شده؟؟؟

منم چند باری این اتفاق برام افتاد اما فک میکنم راه حل ش دوری نیست اینه که خیلی جدی نگیریمش...صرفا به عنوان فان و سرگرمی حساب ش کنیم.همین

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

استارتر من اولین باره میبنمت تاپیکاتو هم نخوندم😆

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

سلام و خسته نباشی والا جنجال زیاد بود من خاموش بودم نمیتونستم نظر بدم و این خیلی کفرمو درمیاورد😂تقریبا یک سالو نیمه نینی سایتو میشناسم و یه روز تصمیم دارم از خاطره باردار شدنم تاپیک بزنم

❤Ohne dich kann ich nicht leben❤پسرم عشق زندگیمونه💋