هفتم و هشتم و نهم باید بری من دوبار عکس گرفتم باراول مرگ و جلو چشام دیدم باردوم با بیهوشی عکس رنگی گرفتم عااالی بود هیچ متوجه نشدم
🌹از فکر مثبت کردن و نتیجه ندادن خسته شدم انگاری خداباهم قهر کرده دلم نی نی سالم میخاد نمیدونم بگم امید دارمیا نامیدم ی حسی میگه امیدی دارم ولی دوباره ی سمت دلم میگه امیدت الکیه به هر حال بازممیگم خدایا صلاح منو توبچه دار شدن قرار بده وهکه منتظرانی نی ونی وتودلشون نی نی سالم بزار بلند بگو آمین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بیهوشی نمیخواد روز دوم پاکی باید برید یکساعت قبلش قرص مگافن بخور خودشونم هیوسین میزنن هیچی نمیفهمی من آستانه دردم خیلی پایینه و خیلیم ترسو هستم حتی می خواستم ترامادول بخورم ولی با همین مگافن و آمپول هیوسین هیچی نفهمیدم
وگفت: بی زارم از آن خدایی که به طاعت من از من خشنود شود وبه معصیت من از من خشم گیرد پس اوخود در بند من است تا من چکنم....
کلا با داروهاش 320 شد. فکر کنم با بیمه کمتر بشه من ازاد انجام دادم. روز اول پریودت زنگ بزن وقت بگیر خودشون همه چیزو بهت توضیح میدن وقت هم میدن برای دو سه روز بعد پاکیت