2777
2789

هفتم و هشتم و نهم باید بری  من دوبار عکس گرفتم باراول مرگ و جلو چشام دیدم باردوم با بیهوشی عکس رنگی گرفتم عااالی بود هیچ متوجه نشدم

🌹از فکر مثبت کردن  و نتیجه ندادن خسته شدم انگاری خداباهم قهر کرده دلم نی نی سالم میخاد نمیدونم بگم امید دارم‌یا نامیدم ی حسی میگه امیدی دارم ولی دوباره ی سمت دلم میگه امیدت الکیه به هر حال بازم‌میگم خدایا صلاح منو تو‌بچه دار شدن قرار بده وهکه منتظرانی نی و‌نی و‌تو‌دلشون نی نی سالم  بزار بلند بگو آمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط دیدم تو مطب دکتر تهرانی نژاد زده بود که پیش عالیه شیوعی نرید به خاطر ریت بالای عفونت

ولی نمیدونم کجا خوبه

معمولا هم یکی دو روز بعد پاکی میرن

از قدیم گفتن از هر چی بترسی سرت میاد....
من فقط دیدم تو مطب دکتر تهرانی نژاد زده بود که پیش عالیه شیوعی نرید به خاطر ریت بالای عفونت ولی نمی ...

واقعا؟؟؟چرا؟؟؟آخه جای دیگه از کجا بدونیم که این اتفاق نمیفته

بیهوشی نمی‌خواد روز دوم پاکی باید برید یکساعت قبلش قرص مگافن بخور خودشونم هیوسین میزنن هیچی نمیفهمی من آستانه دردم خیلی پایینه و خیلیم ترسو‌ هستم حتی می خواستم ترامادول بخورم ولی با همین مگافن و آمپول هیوسین هیچی نفهمیدم

و‌گفت: بی زارم از آن خدایی که به طاعت من از من خشنود شود ‌وبه معصیت من از من خشم گیرد پس او‌خود در بند من است تا من چکنم....
هزینه ش چقد شد عزیزم؟؟؟؟؟

کلا با داروهاش 320 شد. فکر کنم با بیمه کمتر بشه من ازاد انجام دادم. روز اول پریودت زنگ بزن وقت بگیر خودشون همه چیزو بهت توضیح میدن وقت هم میدن برای دو سه روز بعد پاکیت