2777
2789
شما کجا رفتی؟؟؟؟؟؟ کی انجام دادی؟؟؟

من رویان انجام دادم تیر ۹۵  و شهریور ۹۵ باردار شدم نود روز دوره طلایی داره برای بارداری چون رحم تمیز میشه

و‌گفت: بی زارم از آن خدایی که به طاعت من از من خشنود شود ‌وبه معصیت من از من خشم گیرد پس او‌خود در بند من است تا من چکنم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رویان انجام دادم تیر ۹۵  و شهریور ۹۵ باردار شدم نود روز دوره طلایی داره برای بارداری چون رحم ...

ای یو ای انجام دادین

میشه واسم یه صلوات بفرستین تا خدا یه نی نی سالم بهم بده انشاالله حاجت روا بشین  
ببخشید میتونم مشکلتون رو بپرسم

من سال قبلش باردار خارج از رحم شدم و گفتن اسپرم شوهرم یخورده ضعیفه عکس رنگی انداختم که خدا رو شکر همه چی خوب بود و گفتن ای یو ای کنم که با همون بار اول جواب گرفتم و الان بازم برای دومی خودم خواستم ای یو ای بشم چون بازم بارداری طبیعیم قلب تشکیل نشد که مشاور گفت وقتی اسپرم ضعیف باشه احتمال نارسایی هست منم ریسک نکردم هفته دیگه ای یو ای میشم 

و‌گفت: بی زارم از آن خدایی که به طاعت من از من خشنود شود ‌وبه معصیت من از من خشم گیرد پس او‌خود در بند من است تا من چکنم....
دوستان یه دکتر غدد خوب هم اگه سراغ دارین بهم بگید برا تیروییدم میخوام

شما مشکلت چیه؟!صارم یا رویان بری همه کارات و می کنن پیش متخصص غدد هم میفرستن کلا هر مشکلی باشه به متخصص ارجاع میدن

من سال قبلش باردار خارج از رحم شدم و گفتن اسپرم شوهرم یخورده ضعیفه عکس رنگی انداختم که خدا رو شکر هم ...

انشاالله نتیجه ببینین منم ۵شنبه برای بار دوم ای یو ای میشم واسم دعاکنین کدوم مرکز میرین وکدوم شهر

میشه واسم یه صلوات بفرستین تا خدا یه نی نی سالم بهم بده انشاالله حاجت روا بشین  
انشاالله نتیجه ببینین منم ۵شنبه برای بار دوم ای یو ای میشم واسم دعاکنین کدوم مرکز میرین وکدوم شهر

ایشالله عزیزم جواب بگیری من رویان رفتم تهران 

شما مشکلت چیه؟!بار اول نگرفت ای یو ای؟!