2777
2789
عنوان

بزرگ ترین ناراحتیتون همین الان

| مشاهده متن کامل بحث + 65288 بازدید | 1508 پست
یکی اینکه الان از اونی که دوسش داشتم جدا شدم یکی دیگم اینکه پسر دختر عموم قرص برنج خورده  چنه د ...

حال پسر دختر عموت چطوره زنده مونده؟خدا کنه بتونه دوام بیاره یکی از آشنا های ما دوروز موند 

لطفا برا سلامتیه مامانم صلوات بفرستین ممنون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مننننن====بی پولی...اه خستم ان شاءالله مشکلت حل میشه عزیزم❤

پروفایلت دخترته؟؟

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

همین الان ب عمم زنگ زدم از شانس گندم شوهرم اومد پشت خطیم , چکار ک نکرو هرچی میگم داشتم با عمم حرف میزدم گوش نمیکرد گوشیم قطع کرد منم ی اسکرین شات فرستادم و گفتم خجالت بکش بای! اونم پیام داده بسلامت  .چکارکنم ?

تیکر عروسیمه
چجوری ینی منم دارم😢😢

دکترم گفت جلوگیری نکن قرص اینا داد گفت تا ۴ ۵ ماه مصرف کن باردار نشدی بیا بازم گفت سخت باردار میشی

برای مشکلم یه صلوات میفرستی دوستم؟ حال دلم بده 😢
دکترم گفت جلوگیری نکن قرص اینا داد گفت تا ۴ ۵ ماه مصرف کن باردار نشدی بیا بازم گفت سخت باردار میشی

زیادم به حرفای دکترا نمیشه اعتماد کرد ما یکی از اشناهامون تنبلی داشت زیاد دکتر گفته بود یه سال میکشه حامله بشی تو ماه اول شده بود الانم دوتا بچه داره تو دوتاشم همینطور اینجور به خودم امید میدم😧