دارم واسه کنکور میخونم ولی خیلی خسته ام مغزم نمیکشه طبق برنامه مشاور پیش برم😣😣😭😢
واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟ * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید * چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند ... خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...
اینکه الان به خانواده شوهرم گفتم که حاملم اما هیچ واکنشی نشون ندادن با اینکه پسرشون مشکل داشت و ممکن بود بچه دار نشیم .ولی خانواده خودم از خوشحالی کم مونده بود کل کوچه رو خبردار کنن
کاش من چهارتا بودم .یکیم بچمو میگرفت و بهش میرسید .دومیم برا خودش استراحت میکردو میرفت بیرون میگشت .سومی هم در اختیار همسرجان و غذا پختن .چهارمی هم به کارای خونه میرسید.😉😂💃😎
اینکه الان به خانواده شوهرم گفتم که حاملم اما هیچ واکنشی نشون ندادن با اینکه پسرشون مشکل داشت و ممکن ...
ینی داشتن میخندیدن وقتی گفتم حتی یخورده مثل آدمای فکردار و ناراحت شدن
کاش من چهارتا بودم .یکیم بچمو میگرفت و بهش میرسید .دومیم برا خودش استراحت میکردو میرفت بیرون میگشت .سومی هم در اختیار همسرجان و غذا پختن .چهارمی هم به کارای خونه میرسید.😉😂💃😎
روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋
دغدغه نمیشه گفت ،ولی جدیدا کمی نگران آینده ام دو تا پسر دارم ،یکی 13اون یکی 11،دیگه بچه نمی خ ...
شما تجربه بچه داری و تربیت بچه داری من در خوشبینانه ترین حالت۳۲سالگی بچه دار بشم چی بگم ؟؟؟؟ان شاءالله خوب تربیت میشه دخترا احتیاج ب انرژی اندازه پسرا ندارن بزرگ بشه میشه خواهرکوچیکت زنده باشن
تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼
عمل سنگینی که دخترم پیش رو داره شب و روز نذاشته برام
گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود ♡قیصرامین پور♡