2777
2789
عنوان

اونایی ک بعد ازدواج و عروسی جدا شدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 84 پست
سخت یه باردوران نامزدی چشیدم .ولی الان خدا نکنه خیلی بده نگاه مردم رفتارخانواده .الان خانم خونه خودت ...

تو نامزدی جدا  شدید دوباره ازدواج کردید؟! 

باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه  یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼

ببین من عقدم مهریموکه اجراگذاشتم ومیخواستم جداشم خانوادم بخصوص برادرم خیلی پشتم بودن نامزدمم دائم به خودم وخانوادم زنگ میزدمیگفت پشیمونم وفلان ولی داداشم جوابشونمیدادتااینکه تودادگاه دیدمش وچشمام پراشک شد همونجاداداشم گفت وقتی دوستش داری برگرد درصورتی میتونی جداشی که ازش متنفرشده باشی

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا خواهر من جدا شدن. خیلی راحت فراموش کردن و الان خیلی شادتر و بهتر از قبل هستن. بستگی به خودت دار ...

خواهراتون سنتی ازدواج کرده بودن یا عاشق همسرشون بودن  مثل من

من چند سال تحمل میکنم ولی شوهرم میگه اصلا تغییر نمیکنم تعریف کنم میفهمین خق با منه خالا از اونا بگذریم فقط مشکلم فراموش کردنه

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

سخت یه باردوران نامزدی چشیدم .ولی الان خدا نکنه خیلی بده نگاه مردم رفتارخانواده .الان خانم خونه خودت ...

مخالفم. خواهرهای من هردو خونه مستقل دارن. سفر اروپا میرن . تو خونه بابامم به شدت احترام دارن و این باعث شده کسی جرات نکنه حرف بیجا بزنه

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
دوسش نداشتم خدا لعنتش کنه که با دروغاش بدبختم کرد  اگر دوسش داری فکر طلاق رو از سرت بیرون کن&n ...

نمیتونم تحمل کنم این همه بی تفاوتی خفت و یختی رو

راستی اصلا خرجی هم نمیده خسته شدم 

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

من چندوقته باردارم بخاطذهورمون بارداریم زندگیم کلا بهم ریخت مثله قبل نیسیم باشوهرم دوروزخوبیم 10روزناخوش اونم بم بی توجه وبی اهمیت تو3ماهم امشب بحثمون شدگفت من تواین زندگی ارامش ندارم گفتم توب من اهمیتی نمیدی ب بچمونم اهمیت نمیدی گفت اونم یکیه مثله خودت چ بدردمن خوردگفتم تازه ب فکرت رسیدگفتم نمیخواسی بیخودکردی بچه دارشدیم گفتم بروپی ارامشت دیگ تموم شدی برام

انقددپرس شدم خیلی میترسم هرلحظه میگم بهترجدابشم الان وضعم این شدمیخوادبعدبااومدن بچه چ تغییری کنه خیلی داغونم

نمیتونم تحمل کنم این همه بی تفاوتی خفت و یختی رو راستی اصلا خرجی هم نمیده خسته شدم 

نفقه بزاراجرا

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
خواهراتون سنتی ازدواج کرده بودن یا عاشق همسرشون بودن  مثل من من چند سال تحمل میکنم ولی شوهرم م ...

یکیشون ۳سال دوست بود. یکیشون ۴سال. به شدت عاشقانه ازدواج کردن . ولی نشد دیگه. قرار نیست چون طرف رو دوست داری پای همه چیش بمونی و خودت رو فراموش کنی. یاد بگیر اولین نفر زندگیت خودت باشی. این رو بابام بهمون یاد داده 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
نمیتونم تحمل کنم این همه بی تفاوتی خفت و یختی رو راستی اصلا خرجی هم نمیده خسته شدم 

منم اوایل دوسش داشتم

خیلی تلاش کردم برا زندگیم 

8 سال تحمل کردم حتی پول توجیبی در حد 2 هزار تومنم نمیداد بهم 

خیلی بی محبت بود و سرد و بی غیرت 

کم اوردم دیگه

من تلاشم رو کردم و درست نشد 

الانم اصلا احساس پشیمونی نمیکنم 

طلاق خيلي سخت بود و خيلي اذيت شدم اما شوهرفعليمو عاشقانه دوست دارم ميتونم بگم هزار برابر شوهر سابقم

با شوهر سابقت هم عاشقانه شروع کرده بودی؟ ببخشید دارم میپرسم چون دارم جدا میشم. هیچ وقت دوست ندارم ازدواج کنم چون فکر میکنم دائم باید مقایسه کنم

خدايا پس كي ميخواي از اون نگاها كه حواسمون نيس به زندگي مون بندازي🤩🤩🤩🤩🤩
نفقه بزاراجرا

با دادگاه بازی زندگی کنم 😞

نفرین میکنه تهدید میکنه خودمو و خانوادمو

من ک خیلی دوسش داشتم پنج سال ب پاش موندم اخ نگفتم

فقط خواستم بهتر شه همش گولم زد

اصلا دوستم نداره از اولم نداشت 

اصلا خرجی نمیده

اخلاقش خیلی تنده

خانوادشم فقط زهر میریرن تو زندگیمون

خودشم شدید مغروره

چهارساله دارم التماس دوست داشتن و توجه شو میکنم البته گاهی توجه میکنه

ولی انگار من پسرم اون دختر

فقط برام ناز میکنه پسم میزنه

هسته شدم

دوست دارم یکی منو دوست داشته باشه یکبارم اون بیاد بغلم کنه

تو چهارسال بوس نمیکرد از لبام میگفت چندشم میشه این چکاریه 

در حالیکه دوران نامزدی اینجوری نبود فکرش پیش یکی دیگه اس

یکیشون ۳سال دوست بود. یکیشون ۴سال. به شدت عاشقانه ازدواج کردن . ولی نشد دیگه. قرار نیست چون طرف رو د ...

ممنونم عزیزم