2777
2789
عنوان

اونایی ک بعد ازدواج و عروسی جدا شدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 84 پست
طلاق خيلي سخت بود و خيلي اذيت شدم اما شوهرفعليمو عاشقانه دوست دارم ميتونم بگم هزار برابر شوهر سابقم

ممنونم عزیزم 

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

با شوهر سابقت هم عاشقانه شروع کرده بودی؟ ببخشید دارم میپرسم چون دارم جدا میشم. هیچ وقت دوست ندارم از ...

نه اولي رو سنتي ازدواج كردم هرچند سعي كردم دوستش داشته باشم اما اون نخواست همش ميگفت مادرم تورو برام گرفته و دوستت ندارم و دوست دختراي من از تو قشنگترن و تو رو واسه مامانم كنيز آوردم عصاي پيري مامانم بشي ناخوناشو بگيري حمومش بدي😞

٢ تا خونه داشت اما منو خونه مامانش نگه ميداشت ميگفت تا آخر عمر  پيش مامانمي و خلاصه بددهني و فحاشي تو جمع و تحقير ودادو وسيله پرت كردن و نهايتا بيرون كردنم از خونه ...

راستي بشدت خسيس بود ٢٠٠ تا تك تومني كرايه تاكسي بهم ميداد روزانه والسلام(سال٨٦)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اولي رو سنتي ازدواج كردم هرچند سعي كردم دوستش داشته باشم اما اون نخواست همش ميگفت مادرم تورو برام ...

وای دقیقا عین من 😭😭😭😭

خونه داره ولی منو زیر زمین مادرش نگه میدارع

خودش و خواهراش میخواستن مادرشو دبه کنن گفتم من نه دختراش لج افتادن

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

با دادگاه بازی زندگی کنم 😞 نفرین میکنه تهدید میکنه خودمو و خانوادمو من ک خیلی دوسش داشتم پنج سال ...

دادگاه هیچ فایده ایی نداره 

زندگی ایی که از ترس نفقه و دادن مهریه بخواد درست بشه برای دو طرف عذابه 

نمیتونی بفهمی شوهرت با چه کسی رابطه داره؟

نه اولي رو سنتي ازدواج كردم هرچند سعي كردم دوستش داشته باشم اما اون نخواست همش ميگفت مادرم تورو برام ...

وای شوهر منم ب شدت خسیسه

نگم براتوپ ک شناخته شدم رفت

😭😭😭😭

افریننننن به شجاعتتت دختر

دست راستت رو سر من 

کاش منم بتونم

شوهر فعلیتون چطوره اخلاقاش؟

دوستون دارع؟

اخترام قائله

براتون خرجی میده

اوه پس کاملا حق داشتی. شوهر من محبتاش و خرج کردن و اهل مسافرت و محبت کلامی..... بود اما خب وسواس داشت که من باهمه ی سختیش کنار اومدم باهاش ولی ی کم دهن بین بود و دائم تو خیابون من رو مقایسه میکرد و بدتر از همه بارها خیانت کرد و دختر رو آورده بود خونه فکر میکردم محبتش بهم زیاده اما وقتی مکالمه اش با دخترارو گوش دادم دیدم بیشتر از این چیزا قربون صدقه اونا میره و هواشون رو داره از بعد طلاق و ازدواج دوباره اینکه بخوام مقایسه کنم میترسم

خدايا پس كي ميخواي از اون نگاها كه حواسمون نيس به زندگي مون بندازي🤩🤩🤩🤩🤩
دادگاه هیچ فایده ایی نداره  زندگی ایی که از ترس نفقه و دادن مهریه بخواد درست بشه برای دو طرف ع ...

نه اصلا نمیخوامم بفهمم

چون میدونم خیلی اسیب میرسه ب روح و روانم 

بیخیال خیر این موضوع شدم 

من یکسال افسردگی شدید گرفتم ب خاطرش 

الان میخوام خودمو تباه نکنم ب خاطرش

شوهر فعلیتون چطوره اخلاقاش؟

شوهرم يه دونه است واقعا از خودم بيشتر دوستش دارم دست و دلباز ، مهربون روشنفكر محترم ،آقا ي به تمام معنا.

تنها مشكل من بچه اش از ازدواج سابقشه كه اونم با خود بچه مشكلي ندارم مادرش موش ميدوونه تو زندگيمون يعني چه بلاها كه سرم نياورده 😞😞😞😞

اگه شوهرم اون ضعف رو نداشت به جرأت اعلام ميكردم خوشبخت ترين زن دنيام

اوه پس کاملا حق داشتی. شوهر من محبتاش و خرج کردن و اهل مسافرت و محبت کلامی..... بود اما خب وسواس داش ...

خيانت هم كه با هيچ چيزي جبران نميشه بهتره ازش دل بكني فايده نداره😞😞😞

انشالله يه آدم معقول و درست حسابي سر راهت قرار بگيره خوشبخت بشي

شوهرم يه دونه است واقعا از خودم بيشتر دوستش دارم دست و دلباز ، مهربون روشنفكر محترم ،آقا ي به تمام م ...

عزیز دلم ب نظر منم الان خوشبختی

بچه پیش شماست؟

نه اصلا نمیخوامم بفهمم چون میدونم خیلی اسیب میرسه ب روح و روانم  بیخیال خیر این موضوع شدم&nbs ...

برو دکتر برا افسردگیت حتما 

من یه ماهه دارم قرص میخورم فقط شبی یه دونه 

حالم خیلی خیلی خوب شده 

تو افسردگی و مریضی ادم نمیتونه تصمیم درست بگیره