2777
2789
عنوان

اونایی که بچشون کولیک داشت،حاملگی سختی داشتید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 22 پست

پسرم نارس بود۴ماه داشت جدووووووآبااااآادم درومدخیلی سخته آره نسبتافکرخیالم زیادبود

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امضات😂😂😂😂

والا ،نی نی سایت هووشه

میگم خوابم میاد میگه تقصیر نی نی سایته

گشنمه.....نی نی سایت 

جیش دارم.... نی نی سایت

کی....نی نی سایت

چی......نی نی سایت

کجا .....‌.نی نی سایت

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

ازنظر دکترا اتفاقا استرس و ناراحتی تو دوران بارداری کولیک نمیاره کولیک بخاطر اینه که دستگاه گوارش بچه هنوز کامل شکل نگرفته و با رعایت نکردن مادر تو تغذیه بچه بیشتر درد میکشع

والا ،نی نی سایت هووشه میگم خوابم میاد میگه تقصیر نی نی سایته گشنمه.....نی نی سایت  جیش دارم ...

😂 😂 😂 😂 😂 اعتیادت زیاده

السَلامُ عَلی الحُسّین وعَلْی عَلي بنِ الحُسّین وعلی اولادالحُسین وَعَلی اَصحابِ الحُسّین🌹
😂 😂 😂 😂 😂 اعتیادت زیاده

نه خیلی ،وقت آزاد میام

به همه کارامم میرسم

ایشون میخواد همش ور دلش باشم😒😒

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)
ازنظر دکترا اتفاقا استرس و ناراحتی تو دوران بارداری کولیک نمیاره کولیک بخاطر اینه که دستگاه گوارش بچ ...

عزیزم من چند جاخوندم  دلیل کولیک استرس مادره من خودم ازوقتی دخترم بدنیااومد تا چهارماهگی غذام فقط مرغ پخته یا جوجه کباب بود ولی دخترم تا صبح جیغ میزد من وسط تابستون اب سرد نمیخوردم تا دخترم گریه نکنه ولی هیچ ربطی نداشت بازم گریه میکرد روانیمون کردهدبودالبته هیچ دکتری تا حالا نفهمیده دقیقا چرابچه اینجوری میشه یا کجای بچست هیچ دلیلی پیدانکردن فقط میگن که دوره دارهومیگذره من دکتری نبود که دخترمو بخاطرکولیکش نبرده باشم 

جیگرداریم دخترداریم❤❤