2777
2789
عنوان

سلام سلام یه چیزه خوب

241 بازدید | 33 پست

بچه ها سلام . من چند روز پیش مو هامو خودم ریباندینگ کردم خیلی خیلی خوب شد .مارک ریباندینگمم شیسیدو بود خیلی حجمش زیاده و برا انواع مو هم داره . خلاصه خیلی خوشحالم که ریباندینگ تو خونه خودم کردم چون اگه میخواستم آرایشگاه برم حدود چهار برابر پولی که خرج کردم باید میدادم تازه الان مواد برا یه دفعه دیگه دارم. فقط بچه ها اگه خواستین خودتون انجام بدین حتما حتما اول روی یه تیکه از مو هاتون انجام بدین تا توش وارد شین و مقدار موندن مواد رو موهاتون دستتون بیاد . حالا یه عده میان میگن نه و فلان و اینا اینو بگم دوستای‌ مهربونم اگه اهل ریسک هستی یه ذره انجام بده ولی اگه خودت علاقه خاصی داری پولد بدی آرایشگاه که دیگه بحثش جداست😠 . نکته *میدونم خیلی کلی توضیح دادم سوالی بود در خدمتم .*قبلش حتما چند تا کلیپ ریباندینگ مو ببینید😘 این بود تجربه من

من گُلَم  تو مُنگُلی با هم میشیم گُلمَنگُلی   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هس

من ميخاستم بپرسم روم نميشد😂

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

[QUOTE=80765819]ریباندینگ خیلی هزینه اش بالاست. اگه خودت واقعا تونستی انجام بدی که آفرین داری. شیسیدو ژاپنیه؟ [/QUOTE آرع ژاپنیه .کار نداره انجام دادنش . آدم قبل این که بدونه چطوریع فک میکنه خیلی سخته و حتما یه کاره غولیه که اینقدر پول می گیرن

اگه حال داشتی یه توضیح بده

چشم حتما. این ریباندینگی که من گرفتم دو تا محلول داره که اولی صاف کنندس دومی خنثی کننده