2777
2789

عزیزم اونطوری که دوست داری همسرت باشه ورفتار کنه تویججمع ازش تعریف کن واون خصپصیت رابهش نصبت بده چندبار که اینکار ذا بکنی درخودش القا میشه باید اینطوری باشه,مثلا جلوی دیگران بگو همسر من خیلی خوبه خیلی مهربونه وقتی میبینه من خسته ام سعی میکنخ کمکم کنه وزحمتم را زیاد نکنه هرچند من دلم نمیاد ونمیگذارم که اون خودش راخسته کنه,کمک کم یاد میگیره توی خونه کمکت کنخ

پاشو برو خودت مبل فروشی بعد بگو فلان جام بیا دنبالم. وقتی اومد مدلی رو که نشون کردی نشونش بده و با لوس بازی زورش کن بخره. اگه جواب نداد برو یه جا قسطی مبل سفارش بده مجبوره اقساطشو بده. زودتر اقدام کن شب عید گرون میشه پول الکی باید بدید

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببرش ی روز بگو بریم بازار برین تو مبل فروشی قرضی بردار مجبوره پولشو بده ....حتی اگه خودت یکم پول دار ...

من دوتا انگشتر فانتزی طلا دارم یکیش اضافیه حتی قبول کردم یکیشوبفروشم اما اونم نمیزاره نمیدونم هدفش چیه

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی

هیچ وقت حالت دستوری نگو که مبل میخوام یا باید مبل بخری,بگو من خیلی دوست دارم برای عید یه دست مبل شیک توی خونمون باشه که هرکی امد خونمون از دیدنش لذت ببره,اما نمیخوام توهم به زحمت بیافتی هرموقع امکانداشت بخر,بخدا خود من تلان هفت ساله ازدواج کردم همینطوری باربون کاری کردم همسرم همه جوری به حرفمه اگر بگم خونه اقوامت نریم واقعا نمیره فقط با محبت نه با سرزنش ومقایسه مردها پسرکوچولوهایی هستن که فقط ریش وسبیل دراوردن یادمون نره

برو قسطی بردار مجبور شه بده  وام بردار بزار نتونه حقوق بده

مگه میشه تاحالا ازین کارا نکردم بدون اجازه اون برم ... حتی بعضی وقتا میگم میرم ازطلاهام بفروشم میگه حق نداری😢

هیچ وقت حالت دستوری نگو که مبل میخوام یا باید مبل بخری,بگو من خیلی دوست دارم برای عید یه دست مبل شیک ...

وای ممنونم چقد خوب راهنمایی کردی 

بله هردوتامون چطور مگه؟

از دلسوزياي حال بهم زني ك همسرت برا خواهراش داره فهميدم!!حتي مطمئنم شب تا شب و صب تا شب توي خونه مرثيه ميخونه ك آي خواهرام يتيمن واي ننم شوهرش مُرده واي داداشام بي پشتو پناهن!!!!مام تركيم شوهر عوضيمم تركه هرچي صفت بدو كثيف توي دنيا هس شوهر من داره بجز اعتياد!!!

عزیزم اونطوری که دوست داری همسرت باشه ورفتار کنه تویججمع ازش تعریف کن واون خصپصیت رابهش نصبت بده چند ...

راس میگی  این تعریفا جزیی مهم از سیاست زنانه ست

از دلسوزياي حال بهم زني ك همسرت برا خواهراش داره فهميدم!!حتي مطمئنم شب تا شب و صب تا شب توي خونه مرث ...

خخخخ

آره بابا شوهر من عاشق مادرشه اگه تاپیک های قبلیمو بخونی میبینی بخاطرش گریه میکرد،شما کدوم شهری؟

از مادرش یا برادرش قرض بگیر برد بخر یا قرعه کشی بذار مجبورش کن پولش رو بده مگه هماهنگ نبودی موقع ف ...

بابا اونا کهنه شده بودن خودم گفتم بفروشیم 

سیاست میخوای؟ب خانوادش میرسه؟تو پیش دستی کن

یعنی قبل اینکه اون بگه خودت بگو فلانی خواهرات ک پدر بالاسرشون نیست برادرشون هستی چشم امیدشون ب توئه ببین چی کم و کسر دارن براشون بخر پشتیبانشون باش

اینجوری میفهمه تو دشمن خانوادش نیستی و در رقابت نیستی باهاشون

نرم میشه کم کم

ببین مهم این نیست ک خوب باشی مهم اینه خوب ب نظر بیای