2777
2789
عنوان

یبوست شدید😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5329 بازدید | 30 پست
من قبلش یبوست داشتم ولی الان به شدت افتضاح شده😔😔 بازم مرسی که اومدی تحربیاتتو گفتی دوستم🙏🙏🙏

قربووونت 😘😘❤❤

مردم شهری که همه در آن می‌لنگند، به کسی که راست راه می‌رود می‌خندند!!! 😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باردار بودم دکتر گفت انجیر را صبح خیس کن بعد از ظهر آبشو بخور خوب بود بدای من ولی چند ماه بگذره خ ...

میگم که یبوست داشتم

الان خیلی شدت پیدا کرده بعد اینکه فهمیدم باردارم

مرسی امتحانش میکنم

سلام گلم

یه چیزی میگم حتما بخور و برای بارداریت هم ضرر نداره بلکه مفید هم هست

1.پف فیل(یا پاپ کورن) 

2.انار با دونه های سفیدش حتما با دندان جویده بشه که محرک روده هاست

اما آب انار برعکس عمل میکنه

شب که بخوری حتما صبح شکمت کار میفته

تو اینترنت هم دوست داشتی خواصشو بخون

امتحان کن دعام میکنی

دخترم معجزه حضرت زهرا س برای سلامتیش یه صلوات مهمونم کنید ممنون🙏❣️اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم❣️

سلام گلم یه چیزی میگم حتما بخور و برای بارداریت هم ضرر نداره بلکه مفید هم هست 1.پف فیل(یا پاپ کورن ...

مرسی عزیزم

روی من انجیر خشک خیسونده شده تو آب داغ و صبحا ناشتا یه ق روغن زیتونو آب گرم جواب داد و راحت شدم

تنها چیزی ک منو نجات داد تو بارداری  ترکیب روغن زیتون فراوان با چن قاشق  ماست بود   & ...

مرسی عزییییزم از پیشنهادت

ولی من همه چیو امتحان کردم فقط ترکیب انجیرخشک حیسونده شده تو آب داغ و صبحا ناشتا یه ق روغن زیتون با آب گرم جواب داد

سلام عزیزم بله خداروشکر خوبه😊

عزیزم.این وفعه اسپرین یا داروی خاصی دکتر نداد.؟

منم یه سقط داشتم....الانم تو اقدامم واسم دعا کن.در ضمن من بارداری قبلیم خیلی لکه بینی داشتم می ترسم این یکیم این مشکل به وجود بیاد.هر چند شیاف می زاشتم

خدایا منم می خوام طعم مادر شدنو بچشم ...                    
عزیزم.این وفعه اسپرین یا داروی خاصی دکتر نداد.؟ منم یه سقط داشتم....الانم تو اقدامم واسم دعا کن.در ...

چرا برام آسپرین و آنوکساپارین تجویز کردن ولی بعد از سونوی قلب باید مصرف کنم

قرار نیست همه اتفاقای بد هی تکرار بشه

بعدشم جنینی که نقص داشته باشه تو هرکاریم کنی سقط میشه

اصلا و ابدا به چیزای منفی فکر نکن

چرا برام آسپرین و آنوکساپارین تجویز کردن ولی بعد از سونوی قلب باید مصرف کنم قرار نیست همه اتفاقای ب ...

مرسی.واسه تقویت واسه بارداری بعدی نمی دونم باید چیکار کنم.

خدایا منم می خوام طعم مادر شدنو بچشم ...                    

سلام عزیزم قرمزم منو تایپیک صدا میکنی باردارا کاربریم ترکیده لینک ندارم

خداجون مواظب نی نی من باش سپردمش  به خودت 😘چقد من ممنونتم بخاطر رحمت بی کرانت😍😍😍😍😍😍😘😘😘
من الآنم که یک ماهه زایمان کردم با هروقت یبوست میشم بیزاگودیل میندازم مشکلم حل میشه

بیزاکودیل میندازید یعنی بیزاکودیل قرصه میخورید یا شربته یا شیافه استعمال میکنید ؟

فصل آفتاب ملایم