2777
2789
عنوان

خانوماااا کمک شوهرم دیوونه ام کرده

591 بازدید | 45 پست

اوایل اشناییمون من باهاش چند تاشوخی کردم 

مثلا گفتم تا ۸ سالگی گل میفروختم سر چهارراه بعد منو به فرزند خوندگی قبول کردن....بیچاره یه جووووری غصه میخورد وهی قسم میخورد خوشبختت میکنم و کاری میکنم که گذشته رو فراموش کنی و این جور حرفا🤣😁😎

ما بعد یه مدت که فهمید دستش انداختم اون شروع کرده و تاااااا الان ادامه داره

یه بار گفت مریضم....یه بار گفت قبلا نامزد داشتم ...بعد تا سه چهار روز هرهر میخنده

منم چندوقته خیلی فکر بد میکنم و همش چیزای منفی میاد توی ذهنم یه بار خواب دیدم ولم کرده انقدررررر گریه کردم که برادرم بیدارم کرد و بغلم کرد و هی تند تند میگفت خواب دیدی چته؟

حالا چیکار کنم دیگه شوهرم از این شوخی ها نکنه باهام؟؟؟؟توروخدا کمک کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه خودت سرشوخیو باز کردی

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

خب شما از اول کارت خوب نبوده، آخه این چه شوخیه

الان باهاش صحبت کن بگو حالا من یه اشتباهی کردم تو که نباید مثل من باشی، بگو از شوخیات ناراحت میشم و اعصابم به هم میریزه

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️

😁😁😁😁😁😁تا تو باشی دیگه باهاش شوخی نکنی😂😂😂

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹