2777
2789
عنوان

خانمایی ک سرکلاژ کردن کمک کنید لطفا

3592 بازدید | 58 پست

سلام دوستان من هفته۲۴بارداری هستم و تو هفته ۱۸اورژانسی سرکلاژشدم ب روش شیرودکا دکتربهم استراحت نسبی دادو شبی یه شیاف پروژسترون۴۰۰و روزی دوتاایزوپرین به پیشنهادخودم ده روزی یه بار امپول پرولوتون میزنم الان یه کم درد دارم و خییلی میترسم زایمان زودرس داشته باشم تو رو خدا اگه کسی تجربه داره بگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوسال پيش سركلاژ شيرودكار شدم. تازه هفته اي يه دونه پرولوتون٥٠٠ميزدم. اما استراحت مطلق بودم. حتي آمپولمم ميامدن خونه ميزدن. نگران نباش دردت عاديه. اما بازم با دكترت مشورت كني بهتره. 

منم سرکلاژم فقط برای دسشویی پا میشم    هفته ای یه پرولوتون میزنم و شبی یدونه اسپرین   درد پا گاهی میاد میره و کمر ولی شکن درد نه

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی
سفالینه جان شمام استراحت داشتی .سروقت زایمان کردی

نه استراحت نداشتم . وقت نوشتن پایان نامه م هم بود فقط بدوبدو. سر وقت هم زایمان طبیعی عالی داشتم .

نگران نباش دوستم . خیلی معموله 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
منم دوسال پيش سركلاژ شيرودكار شدم. تازه هفته اي يه دونه پرولوتون٥٠٠ميزدم. اما استراحت مطلق بودم. حتي ...

منم  امپول پرولوتون۲۵۰میزنم باشیاف.ولی همش استرس دارم نکنه زایمان زودرس کنم.استراحتم با اینکه نسبی هست ولی همش دراز کشیده ام

نه استراحت نداشتم . وقت نوشتن پایان نامه م هم بود فقط بدوبدو. سر وقت هم زایمان طبیعی عالی داشتم . ن ...

خداکنه منم بتونم مث شما زایمان کنم .خداروشکر که راحت بودی.قبلش بخیه هاتو بازکردی برای طبیعی

خداکنه منم بتونم مث شما زایمان کنم .خداروشکر که راحت بودی.قبلش بخیه هاتو بازکردی برای طبیعی

همون روز که رفتن زایمان ، برام نخش رو برداشتن

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))