2777
2789
عنوان

بزرگ کردن سینه باژل آلوورا

5075 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

منم تازه این مطلبو خوندم خواستم بگم شاید کسی استفاده کردو نتیجه گرفت

‌‌‏ ماساژ سینه باژل آلوورا سایز سینه را بزرگ میکند

ازبرگهای آلوورا ژل آن را خارج و مقداری روغن اسطوخودوس به ان بیافزایدو در فریزر نگه دارید سپس سینه ها رابا این موادماساژوبا آب سردبشویید.

🌸🌸بانوی اسفند🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من روغن خراطین رو هم شنیدم اما بعضیا گفته بودن بازم سایزش برمیگرده و تضمینی نیست.

من میخوام استفاده کنم توروخدا ناامیدم نکن😭😭عه

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
من میخوام استفاده کنم توروخدا ناامیدم نکن😭😭عه

هم اینکه گرونه شوهرم رفته بود چند وقت پیش پرسیده بود گفتن ۵۰تومن

هم اینکه قبلا تو نی نی سایت سرچ کرده بودم دوستان گفته بودن سایزش برمیگرده وقتی دیگه باهاش ماساژ ندی

نمیدونم عزیزم

بعد به شوهرم گفتم بیخیال باهمین روغن زیتون ماساژ بده 😝

🌸🌸بانوی اسفند🌸🌸
هم اینکه گرونه شوهرم رفته بود چند وقت پیش پرسیده بود گفتن ۵۰تومن هم اینکه قبلا تو نی نی سایت سرچ کر ...

🙈🙈🙈🙈🙈

منم لایک کن عزیزم بعدا بیام بخونم  مشکل منم اس سینه های کوچککک خخخ

به نظر من مشکل شوهرامون هستن که تنبلن و ماساژ نمیدن

خیلی خانومارو که ازشون میپرسم میگن سینه بزرگ کردن کار شوهره😵

🌸🌸بانوی اسفند🌸🌸

من پرسیدم ی شیشه ی خیلی کوچیکش رو عطاری گفت۶۰تومن،تازه گفت نمیتونم تضمین کنم برات

بزرگترین مشکل منه🙊🙈

من پرسیدم ی شیشه ی خیلی کوچیکش رو عطاری گفت۶۰تومن،تازه گفت نمیتونم تضمین کنم برات بزرگترین مشکل منه ...

من موقع شیر دادن بچه هام بزرگه و خوش خوشانمه

وقتی از شیر میگیرم آب میره

اما دوبار که شوهرم باروغن زیتون ماساژ داد فکر کنم یه مقدار بزرگتر شده

مشکل منم هس😵

🌸🌸بانوی اسفند🌸🌸