سلام ۱۶ آذر سقط داشتم ۲۶خونریزیم تموم شد ۱۴ دی موعد پریودیم لکه بینی داشتم سه روز الان ۵ بهمن بازم یه لک دیدم کسی مثل من بوده دارم دیوانه میشم نکنه پریود دیگه نشم آیا باردارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ۱۵ روز از سقطم گذشته هنوز خونریزی در حد پریود دارم برای شما زود قطع شد یا برای من غیر طبیعیه؟
من بعد ۱۲ روز قطع شدن بدن ها با هم فرقی میکنه من اینقدر پیادروی کردم و عسل و زعفرون خوردم تا بیاد خیلی دردناک بود خیلی منتظرش بودم ولی قلبش نزد برام 😢😢😢😢😢😢
به خاطر بقایا درد یا لکه بینی داشتی آخه من نه درد دارم نه خونریزی دقیقا سر موعد پریودی هام تو این دو ...
آره عزیزم به خاطر. بقایا ،به نظرم نگران نباش تا رحم به حالت عادی برگرده یه کم طول می کشه اما یه دکتر هم برو.بی بی چک هم بزاری بد نیست چون بعدسقط بدن خیلی مستعده باردایه