2777
2789
عنوان

پریودی بعد سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 21 پست
اگه درد و لخته داری امکان داره چیزی مونده باشه،منم ایران نیستم ظاهرا دکترای اینجا می خوان همه چی روا ...

برای من اصلا سونو ننوشت، فقط آزمایش خون و سنجش هورمون. منم نگرانم چیزی مونده باشه، ولی علائم بارداری و دیگه ندارم، مثل حالت تهوع.

بنظرتون صبر کنم خودش دفع بشه؟ خیلی کم خون شدم مدام خونریزی  

یگانه قانون حقیقی همان است که به آزادی منجر می‌شود. قانون دیگری وجود ندارد
برای من اصلا سونو ننوشت، فقط آزمایش خون و سنجش هورمون. منم نگرانم چیزی مونده باشه، ولی علائم بارداری ...

شما طبیعی سقط شد یا اولش قرص خوردی؟ببین اگه برای بارداری دوباره عجله نداری یه کم دیگه وایسا مخصوصا اگه طبیعی سقط شده ولی اگه لخته داری به نظرم به دکترت زنگ بزن ، خوردنی هایی که می گفتن پا پایا آب جعفری آب زرشک زعفرون رو من همش رو خوردم ولی درنهایت  خودش دفع شد ولی برای کم خونی یه کم به خودت برس با ماهیچه و ... ،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من اصلا سونو ننوشت، فقط آزمایش خون و سنجش هورمون. منم نگرانم چیزی مونده باشه، ولی علائم بارداری ...

می دونی من سطح هورمونم خیلی دیر اومد پایین،احتمالا تو. تو آزمایشت سطح هورمونت پایین بوده و دکترنیازی ندیده سونو کنه 

شما طبیعی سقط شد یا اولش قرص خوردی؟ببین اگه برای بارداری دوباره عجله نداری یه کم دیگه وایسا مخصوصا ا ...

من با قرص سقط کردم، هفته هشتم

نه من برنامه ای برای بارداری ندارم. خودم هم از بابت لخته ها نگرانم.

آره باید تقویت کنم خودمو، مدام سردرد دارم.

ممنون از راهنماییت دوست خوبم

می دونی من سطح هورمونم خیلی دیر اومد پایین،احتمالا تو. تو آزمایشت سطح هورمونت پایین بوده و دکترنیازی ...

درسته دکتر همینو گفت، پس یعنی امکان نداره چیزی مونده باشه؟ سطح هورمون بیاد پایین به این معنیه؟

من با قرص سقط کردم، هفته هشتم نه من برنامه ای برای بارداری ندارم. خودم هم از بابت لخته ها نگرانم. ...

سطح هورمون که میاد. پایین یعنی بدن فهمیده بارداری تموم شده و. خودش آماده دفع می شه حالا نمی دونم چرا بهت قرص داده؟چون منم اولش قرص خوردم چون بعد. ایستادن قلبش هنوز سطح هورمونام بالا بود. و خبری از خونریزی هم نبود قرص خوردم خونریزیم شروع شد ولی بقایاش بعد مدتی طبیعی دفع شدن،اگه لخته داری به دکترت زنگ بزن ولی خیالت راحت هنوز زوده و جای نگرانی نیست بعد هم تو هم مثل من هفته هشت بودی یعنی رویان کوچک بوده و. مشکل ساز نبوده

سطح هورمون که میاد. پایین یعنی بدن فهمیده بارداری تموم شده و. خودش آماده دفع می شه حالا نمی دونم چرا ...

خیلی خیالم راحت تر شد، ممنون عزیزم، پس خود رحم کارشو بلده میدونه چی کار کنه:))