سلام ۱۶ آذر سقط داشتم ۲۶خونریزیم تموم شد ۱۴ دی موعد پریودیم لکه بینی داشتم سه روز الان ۵ بهمن بازم یه لک دیدم کسی مثل من بوده دارم دیوانه میشم نکنه پریود دیگه نشم آیا باردارم
برای من اصلا سونو ننوشت، فقط آزمایش خون و سنجش هورمون. منم نگرانم چیزی مونده باشه، ولی علائم بارداری ...
شما طبیعی سقط شد یا اولش قرص خوردی؟ببین اگه برای بارداری دوباره عجله نداری یه کم دیگه وایسا مخصوصا اگه طبیعی سقط شده ولی اگه لخته داری به نظرم به دکترت زنگ بزن ، خوردنی هایی که می گفتن پا پایا آب جعفری آب زرشک زعفرون رو من همش رو خوردم ولی درنهایت خودش دفع شد ولی برای کم خونی یه کم به خودت برس با ماهیچه و ... ،
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من با قرص سقط کردم، هفته هشتم نه من برنامه ای برای بارداری ندارم. خودم هم از بابت لخته ها نگرانم. ...
سطح هورمون که میاد. پایین یعنی بدن فهمیده بارداری تموم شده و. خودش آماده دفع می شه حالا نمی دونم چرا بهت قرص داده؟چون منم اولش قرص خوردم چون بعد. ایستادن قلبش هنوز سطح هورمونام بالا بود. و خبری از خونریزی هم نبود قرص خوردم خونریزیم شروع شد ولی بقایاش بعد مدتی طبیعی دفع شدن،اگه لخته داری به دکترت زنگ بزن ولی خیالت راحت هنوز زوده و جای نگرانی نیست بعد هم تو هم مثل من هفته هشت بودی یعنی رویان کوچک بوده و. مشکل ساز نبوده