2777
2789
نازایی و مشکلات بارداری خیلی زیاد شده وحشتناکه

تو بخش نازایی ک میرم خیلی ها هستن هرکی یه مشکلی داره. رحم تک شاخ دو شاخ. پی سی او . ذخیره کم . کیست و فیبروم. و .... خدا به دادمون برسه.

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
تو بخش نازایی ک میرم خیلی ها هستن هرکی یه مشکلی داره. رحم تک شاخ دو شاخ. پی سی او . ذخیره کم . کیست ...

من زنداداشم 19سالشه یکسال اقدام و درمان این ماه باردار شد

وستم دوساله درمان میکنه

همه نوه قرص و دارویی خورده جواب نمیگیره

من خودمم اینجور

بخدا وحشتناکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه همینه نمیخوام حتی الامکان این فولیکولو از دست بدم

مبگن شب 13پری تا 15پری باید نزدیکی داشته باشی

حالا من دکترم نیس تا فردا

موندم امشبو چیکارش کنم

نکنه ازاد شه

واسه همینه نمیخوام حتی الامکان این فولیکولو از دست بدم مبگن شب 13پری تا 15پری باید نزدیکی داشته باش ...

به هر حال فردا بری اگه امپول داد میگه مثلا امشب و دو شب دیگه. یا هر سب . نظر دکتر مهمه. اگه تخمدانت تیر میکشه حس میکنی داره ازاد میشه نزدیکی کن ضرر نداره ک. فوقش اسپرم فرداشب ضعیفتر میشه. اسپرم دو سه روز زندس تو بدن. اینجوری لااقل اسپرم داری تو بدنت. بازم اگه میترسی دکتر دعوات کنه. انجام نده. من روزی که امپول رو زدم ۳۶ ساعت بعد ای یو ای کردم. یعنی همون روز ازاد نشد

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
به هر حال فردا بری اگه امپول داد میگه مثلا امشب و دو شب دیگه. یا هر سب . نظر دکتر مهمه. اگه تخمدانت ...

سلام عزیزم دیشبو نزدیکی داشتم

اخه زیر دلم شدید تیر میکشید الانم تیر میکشه

ساعت ده نوبت دکتر دارم

برم ببینم چی میشه

سلام عزیزم دیشبو نزدیکی داشتم اخه زیر دلم شدید تیر میکشید الانم تیر میکشه ساعت ده نوبت دکتر دارم ...

کار خوبی کردی به نظرم. چون تو رحمت اسپرم رو داری ک ازاد شد بگیره. ان شالله مامانی همین ماه

کار خوبی کردی به نظرم. چون تو رحمت اسپرم رو داری ک ازاد شد بگیره. ان شالله مامانی همین ماه

سلام صبح رفتم دکتر

واسم امپول اچ ام جی و استرادیول نوشت

و گفت تا جمعه نزدیکی داشته باشم

سلام صبح رفتم دکتر واسم امپول اچ ام جی و استرادیول نوشت و گفت تا جمعه نزدیکی داشته باشم

خوبه اچ ام جی فولی ها رو بزرگ تر میکنه. موفق باشی 

ممنونم عزیزم از غروبی زیر شکمم درد میکنه شدید

طبیعیه. من روز پانکچر حس میکردم الان دارم پریود میشم بس ک درد داشتم. 

سلام راستی دکترم قرص مدروکسی داده واسه چیه بنظرت؟

سلام. مدروکسی پروژسترون به جنین کمک میکنه ک بمونه اما اگه بارداری صورت نگیره هم بعد قطعش پریودی میاد. قرص خوبیه