2777
2789
میگم نکنه بخورم نذاره باردار شم پریود شم

نه مانع باراری نمیشه حتی به اونایی که ای وی اف کردن شیاف و مپولشو  میدن

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم ممنونم که هستی و از تجربه هات استفاده میکنم

خواهش میکنم عزیزم.

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
خودت تا کجا پیش رفتی؟

من ماه دی  تخمک کشی کردم ماه بعد باید انتقال بدم. فعلا منتظرم. 

سلام عزیزم من از شنبه تا الان زیر دلم درد میکنه نه خیلی درد ولی خوب یه جوریه

اچ سی جی رو زدی؟ امپول ازادسازی. 

من روز ازادسازی درد داشتم انگار تخمدانم داشت میترکید هم قبل پانکچر هم روز ای یو ای. فک کنم داره ازاد میشه

من روز ازادسازی درد داشتم انگار تخمدانم داشت میترکید هم قبل پانکچر هم روز ای یو ای. فک کنم داره ازاد ...

وقتی از این پهلو به اون پهلو میشم درد دارم

وقتی میشینم باسنمو میزنم زمین درد دارم

وقتی با ماشین از روی یه دست انداز رد میشیم درد دارم

بجز در این موارد دیگه درد ندارم

طبیعیه . معمولا حول و حوش  ۳۶ ساعت بعد امپول تخمک ازاد میشه. تا جمعه دکتر گفت یه شب در میون؟

استرادیول واسه ضخامته اندومتروه ک جنین رو قبول کنه. 

من ۸ و نیم شب یکشنبه آمپول زدم و صبح ۳شنبه تخمک کشی داشتم. البته من امپول مهار داشتم ک ازاد نشه تا موقع عمل

طبیعیه . معمولا حول و حوش  ۳۶ ساعت بعد امپول تخمک ازاد میشه. تا جمعه دکتر گفت یه شب در میون؟

بنظرت کی تخمک گذاریمه؟

شنبه 13پری سونو دادم

یکشنبه ظهر امپول زدم

؟؟؟؟؟؟؟

نگفت یه شب درمیون یا هرشب

اما گفتش تا جمعه

منم سه شب پشت سر هم داشتم

دیگه گفتم امشبو بیخیال شم تا فردا شب و خود روز جمعه

بنظرت خوبه؟؟

ولی اگه امروز تخمک گذاریمه تا امسبم اقدام کنم هااا؟؟؟