2777
2789

نظر دکتر مهمه

من سر دخترم آمپول نزدم و باردار شدم

مهم اینه تخمدانش کیست ساز باشه یا نه

در آخرالزمان قلب مومن دردرون خود آب میشود زیرا منکرات را می بیندو قدرت جلوگیری و تغییر را ندارد مومن در آن میان با ترس راه میرود و اگر حرفی بزند او را میخورند و اگر ساکت باشد دق میکند . پیامبر اکرم (ص) . اللّهمَ عَجِّل لِولیکَ الفرَج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چیکار کنم سردرگمم نزدیکی داشته باشم یا نه؟

اره بابا نزدیکی کن شاید ازاد بشه 

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .

۱۸ تا ۲۲ ازاد میشه. تو نزدیکیتو داشته باش. اما سونو رو به دکتر نشون بده نظر اون مهمه ک کی آمپولو بزنی. دکتر من ساعت نزدیکیا رو هم بهم گفت

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
۱۸ تا ۲۲ ازاد میشه. تو نزدیکیتو داشته باش. اما سونو رو به دکتر نشون بده نظر اون مهمه ک کی آمپولو بزن ...

اخه میگن این فولیکولا ازاد نمیشن تا امپول نزنی

شما هم امپول زدید؟

بچتون پسره یا دختر؟

من دلم پسر میخواد

اخه میگن این فولیکولا ازاد نمیشن تا امپول نزنی شما هم امپول زدید؟ بچتون پسره یا دختر؟ من دلم پسر ...

من این ماه ای وی اف کردم. اما پارسال با کلومیفین و امپول فولیکول ۲۰ داشتم باردار نشدم هنوز. پی سی او هستم اخه😁😁

اره باید امپول بزنی اما اینکه تا نزنی ازاد نمیشه فک نکنم اما امپول کمک میکنه تا ازاد شه. ان شاالله جواب میگیری 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
چند وقته اقدامی؟ و چندوقته درمانی؟ وچندسالتونه؟

۳۵ ساله. ۲ سال و نیمه. ۳ سال ازدواج کردم از وقت اقدام پریودام بهم ریخت و  الانم بعد ۱ بار ای یو ای ناموفق خودم درخواست ای وی اف دادم. ماه بعد ان شالله انتقال دارم.