2777
2789

شوهرم بعد 4 ماه از کارش بیرون اومد ب بهونه اینکه صاحب کارش بد اخلاق بوده...بعدم رفت پیک 2 ماه کار کرد و دوباره الکی اومد بیرون..حالا بعد چند وقت از بیکاریش ک گذشت مادرش مریض شد و الان بیمارستانه...هر چی میگم چرا نمیری سر کار میگه بخاطر مامانم ولی اون موقع ک خودش اومد بیرون مامانش سالم بود و شاید 5 ماه بعدش مریض شد..حتی اون موقع ک اومده بود بیرون بهش میگفتم بابام میتونه برات کار پیدا کنه میگف ن من شاگردی نمیکنم...واقعا موندم چیکار کنم..من ی بار ب خاطر این قضیه هم باهاش قهر کردم و قول داد درست شه ولی نشد...الانم همش میگه بچه دار شیم..الان ک ما تو خرج خودمونم موندیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به هیچ عنوان بچه نیاریا!!!!! از تو آسمون میخواد بیاره بده بخورین؟؟؟؟

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

عزيزم پس از كجا ميارين ميخورين😞

اميدوارم زودتر به خودشون بيان مراقب باش فعلا بچه دار نشيد

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇

میخواد بچه بیادی که گیر بچه بشی و دیگه قهر و اینا تو کارت نباشه موندم از کجا میارین میخورین

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤