2777
2789
عنوان

چرا خدا کسی ک عاشقش بودموازم گرفتی

165 بازدید | 14 پست

حالا من  دلشکسته شدم 

با چشمان بر اشک

با دلتنگی 

این عدالته 

نمیتونم مرگشو تحمل کنم و باور کنم

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اگه بهت میدادم پرو میشدی

این چ طرز برخورد با کسی ک داغ داره عشقشه

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

خدا رحمتش کنه ولی قانون دنیا همینه ، هر کسی هم که میمیره عزیز دل یه کسی هست پس فکر نکن فقط شما این درد رو کشیدی . با مردن هر آدمی یه نفر حداقل این درد رو حس میکنه ولی چاره ای نیست ، هیچ کس هم قرار نیست تا ابد بمونه تو این دنیا

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خدا رحمتش کنه ولی قانون دنیا همینه ، هر کسی هم که میمیره عزیز دل یه کسی هست پس فکر نکن فقط شما این د ...

تا ابد نمونه ولی زودبود نمیگم بقیع عزیزندارن خواستم حرف دلمو بزنم خالی شم چیز زیادیه

کاکتوسرنگی تو رو خداااا راس میگی؟!!!!!!!بیا بگو واقعیت نداره بیااااااااااا

حالم اصلا خوب نیس دلم میخواد زار بزنم گریه کنمم

تا ابد نمونه ولی زودبود نمیگم بقیع عزیزندارن خواستم حرف دلمو بزنم خالی شم چیز زیادیه

نه نیست ، به خاطر عنوانت اینو گفتم . این که آدم فکر کنه یه اتفاق بد فقط برای خودش افتاده و تنهاس خیلی وحشتناکه . منظورم این بود که بدون خیلیا این درد رو تجربه کردن و میکنن 

ان شاالله که خدا عزیزت و رحمت کنه و به دل شما هم آرامش بده

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم