2777
2789
عنوان

شوهرم بعد عروسی بیکار شد و نشسته تو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1606 بازدید | 44 پست

شوهرت بط مسولیته ب هیج وجه تا یکی دوسال مداوم سرکار نرفته بچه نیار ،همه دوس دارن شغل خوب داشته باشن آقای خودشون =اشن ولی کو کار،سرمایه میخواد وقتی نداری باید زیردست بشی دیگه ،چن سالشه شوهرت؟

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢

منم میدونم برای اینکه منو پابند زندگی کنه بچه میخاد از طرفی وضع مالی پدرم خوبه..احساس میکنم بخاطر اون دلش گرمه ک نمیره سر کار...تا حالا چن بار دعوا کرده ک چرا مثلا عید مامانت پول نداد پارچه داد...چرا تو عروسی بجای پول النگو داد...همش توقع داره از اونا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراوقتی ازکار خواستگارتون مطمئن نیستین جواب مثبت میدین یعنی موندن خونه پدرتون انقدر سخته والله مامان من پنج تا دختر شوهرداد اصلا عجله نداشت هیچکدوم هم زیر ۲۵ شوهر نکردیم یکم بافکر تصمیم بگیرید.

چراوقتی ازکار خواستگارتون مطمئن نیستین جواب مثبت میدین یعنی موندن خونه پدرتون انقدر سخته والله مامان ...

بخدا اول اینجوری نبود هر کی میدیدش میگف چ شوهر زحمت کشی..اونم تو دوران عقد سر کار میرفت ولی 3 ماه بعد ازدواج اینجوری شد

27 سالشه منم 21..ولی شوهرم قبلش همش شاگردی میکرده الان زورش میاد

عادت کرده ب خوردن و خوابیدن وگرنه وقتی سرمایه نداری باید هرکاری میتونی بکنی شوهرمنم 34 سالشه همین الانشم ی سری مدیرو مسول هست ک بهش دستور بده همه همینن بالاخره همه صاحبکار دارن،شوهر شما زندگیشو جدی نگرفته،تا کی میخواد قرض کنه

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
عادت کرده ب خوردن و خوابیدن وگرنه وقتی سرمایه نداری باید هرکاری میتونی بکنی شوهرمنم 34 سالشه همین ال ...

منم بهش میگم همه کلی زحمت میکشن و شاگردی میکنن تا ب ی جایی برسن..ولی انگار ن انگار  

بهاش حرف بزن بگو خسته.شدم اگر درست نشد بذارمادرش مرخص شه کمي بهتر شد برو خونه بابات تا نرفته سرکار ب ...

اتفاقا اون موقع ک مادرش خوب بود ی بار قهر کردم رفتم خونه بابام و تا ی هفته هم نرفتم همش پیام میداد ک برگردم خونه منم گفتم تا درست نشه نمیام بعد با شیرینی اومد خونه بابام و گف میخام برم دنبالش و قول میدم و این حرفا منم گول حرفشو خوردم رفتم ولی عمل نکرد