2777
2789

سلام عزیزم قطر ساک بارداری رو تو سونو چند زده؟؟

تا قطر ۲۰ سانت باید جنین دیده بشه

بالای ۲۰ سانت و فاقد فتال پل بارداری پوچ رو تایید میکنن

یه دختر کوچولوی ۲ ساله دارم، باز خدا بهم عنایت کرده و باردارم. دامن تمام‌ منتظرا ب حق فاطمه زهرا سبز بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله بوده

عجــب  عزیزم  وقتی  توقف رشد  ساک  بارداری  رو بدن دیگه  امکان  نداره  اون  ساک رشد کنه  اونم در صورتی میگن  توقف  که  دو تا  سونو در فاصله  یک هفته میرن و سونویه  هفته  پیش  با این هفته  برابر باشه  و هیچ رشدی نکرده  تو یک  هفته

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
عجــب  عزیزم  وقتی  توقف رشد  ساک  بارداری  رو بدن دیگه  امکان &n ...

بله اگه توقف بدن که بارداری پوچه من منظورم اینه یه وقتایی میگن برو یه هفته بیا تو اون زمان رشد میکنه منظور من این نبود که اگه توقف دادن باز رشد داره

سلام عزیزم قطر ساک بارداری رو تو سونو چند زده؟؟ تا قطر ۲۰ سانت باید جنین دیده بشه بالای ۲۰ سانت و ...

من شنبه هفته قبل یه سونو ک زیاد هم قبولش نداشتم گفت ۵ هفته و یک روزی وگفت ۴ میلی متر بعد ۵روز رفتم ی سونو خوب گفت کمتر از ۵هفته ای و ۴ میلی متر😭😭😭

بله اگه توقف بدن که بارداری پوچه من منظورم اینه یه وقتایی میگن برو یه هفته بیا تو اون زمان رشد میکنه ...

پس منظورت  چیبود؟ صبر کن گلم  شما سونو رفتی و  طبق اولین سونو  همچین  حرفی  رو زد؟ نگفت ساک  بارداری  رشدش  در  چند هفته  یه  اگه  با  هفته  یه خودت  برابر باشه  امکان  داره  دیده  نشده  ولی  اگه  خودت  تو شش هفته  ای  ساک تو پنج هفته اینو دیگه  نمیشه کاریش کرد  شما از کدوم نوعی  الان؟

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
عجــب  عزیزم  وقتی  توقف رشد  ساک  بارداری  رو بدن دیگه  امکان &n ...

فاصله بین سونوهام ۵ روز بوده که هر دوش گفتن ۴ میلیمتره

اولی گفت ۵ هفته و یک روزی دومی گفت کمتر از ۵هفته 

پس منظورت  چیبود؟ صبر کن گلم  شما سونو رفتی و  طبق اولین سونو  همچین  حرفی ...

اولا شما انگار دعوا دارید دوما واسه خودم شش هفتگی رفتم همه چی اکی بود

سوما حرفی که زدم من دراوردی نبود دختر عمم رفته بود ۶ هفته بود بهش گفتن برو هفته ششم بیا رو این حساب گفتم 

فاصله بین سونوهام ۵ روز بوده که هر دوش گفتن ۴ میلیمتره اولی گفت ۵ هفته و یک روزی دومی گفت کمتر از ۵ ...

دوتاییش  تو یک  سونوگرافی رفتی؟ 

من آخه لک بینی داشتم و روزی ۳تا شیاف میزدم حالا گفت قطعش کنه ک بچه بیفته 

منم شیاف نزدم دیشب خون روشن مثل پریودی دیدم😭😭خیلی ترسیدم باز شیاف زدم😢😭

از روز پریود که حساب کنم تو ۶ هفتم 

خوب  هنوز  زوده میخای چند روز دیگه  صبر کن و یه سونویه  دیگه  بده اگه  اینم  رشدش  همون بود  دیگه  داروهاتو  قطع کن تا سقط شه خودش