2777
2789

انقد این سولارو پرسیدم تو نی نی سایت خسته شدم😔

بجه ها اصلا آروم و قرار ندارم 😢 

24 رمین روزه پریودیمه...سینه هام سنگین شده یکم😔 ولی چون زوده واسه علائم بارداری ، میگم نکنه نشونه ی پریوده😢

4 روز دیگه بی بی بزنم ببینم چی میشه😢 خیلیییی دعا کردم و صلوات فرستادم این ماه😢

شما بگید ببینم چندمین روزه پریتونه ؟؟؟ امید دارید ک این ماه جواب مثبت  ببینین؟؟؟؟؟

کی بی بی چک میزنید؟

ایشالا همتون  ب زودی  و ب حق خانوم فاطمه ی زهراو ب حق شش ماهه ی امام حسین دامنتون سبز شه ، منم در کنار بقیه😔😔😔😔😭

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

هرماه تیکر میزارم و بعد مجبور میشم بردارم😢

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شاالله همه انتظارها به پایان برسه  متاسفانه خیلب انتظار سختیه

اره خیلیییی خیلی 😢😢😢😢😢😢

بخدا اینش از همه سختره ک اینو اون همش میپرسن نی نی نداری هنوز😢

من ۳۳ پری هستم ۹روز دوفاستون قطع کردم خبری نیس ..سینه هام شدیدا دردناکن .کمرم یهو درد بدی میگیره.همش حس میکنم میخوام الان پری بشم خبری نیس .. انشالله شما باردار باشین ..من اگه نشدم ۵شنبه میرم واسه ازمایش

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
اره خیلیییی خیلی 😢😢😢😢😢😢 بخدا اینش از همه سختره ک اینو اون همش میپرسن نی نی نداری هنوز😢

وای اره سوال بقیه خیلی ادم رو اذیت میکنه

حالا اونا خیرخواه هستن میپرسن ولی بازم ادم نارلحت میشه

کمتر از آهو که نیستم     میشه ضامنم بشی؟

اینطوری استرس به خودت نده مثل سمه, کارتو بکن , توکلتم به خدا باشه , منم هر ماه نا امید که میشم یه روز تمام گریه میکنم ولی از لطف خدا ناامید نیستم دوست گلم

هر چیز که در جستن آنی آنی!
عزیزم منم فردا باید پریودبشم ولی دیروز بیبی زدم منفی شد😢

الهی 😔😔😔😔 چی بگم😢 واقعاااا سخته

چند روز دیگه بزن ایشالا خیلی زود دوخط شه😍😍😍

من ۳۳ پری هستم ۹روز دوفاستون قطع کردم خبری نیس ..سینه هام شدیدا دردناکن .کمرم یهو درد بدی میگیره.همش ...

ان شالله باردارین