2777
2789
عنوان

مامانای مهربون بیاین تورو خدا

47 بازدید | 10 پست

دخترم ۴۱ روشه سرما خورده چیکار کنم؟؟

شنیدم دکتر دارو نمیده تو این سن پس من

چیکار کنم دخترم خوب بشه؟؟؟؟

از دیشب عطسه میکرد الان دیدم جلوی بینیش یکمی خیسه دست زدم به بینیش دیدم مرطوبه

سرفه هاشم خلط دار شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای الهی عزیزم چرا مراقبش نبودین  دختر من شش ماهه بود سرماخورد شدید نبود ولی خیلی اذیت شد طفلک ...

دیروز حمومش کردم فکر کنم به خاطر همین اینطور شده

دیروز حمومش کردم فکر کنم به خاطر همین اینطور شده

همیشه سرظهر که هوا گرمتره حمومش کن و بعدش حسابی بپوشونش سرشم کلاه نخی بذار تا شبش

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

دختر من ٢٤ روزشه ازو همون روز اول تو بيمارستان تا الان حالت سرما خورده اس، يسره بينيش گرفته عطسه ميزنه، يه چشمشم يسره ازين چيزا ميبنده، دكترم بردم گفت سرما نخورده😐 به دكتر گفتم چشمش يسره چركى ميشه ميگه گوشه چشمشو هروز ماساژ بدين تا غدد اشكى تشكيل بشه

دختر من ٢٤ روزشه ازو همون روز اول تو بيمارستان تا الان حالت سرما خورده اس، يسره بينيش گرفته عطسه ميز ...

منم دخترم همه این حالتارو داره قبلا بردم دکتر گفت سرما نخوزده ولی الان بینیش مرطوب میشه

دختر من ٢٤ روزشه ازو همون روز اول تو بيمارستان تا الان حالت سرما خورده اس، يسره بينيش گرفته عطسه ميز ...

پنبه بزار رو ملاج دخترت چشمش خوب میشه کلاهم بزار رو پنبه

من دخترم به دنیا اومده بود چشاش قی میکرد اینکارو کردم خوب شد سریع