2777
2789
عنوان

پره اکلامپسی بعد از زایمان

4948 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من روز زایمانم فشارم تا 18 رفت زایمانم کردن قبلش نه فشار داشتم نه دفع پروتئین اما انگار فشار تا بعد بارداریمم روم مونده مگه نمیگن خطر پره اکلامپسی تا 6 هفته بعد زایمان هست من الان 10 هفتس زایمان کردم دیشب یه سردردی گرفتم از پریشب تا الانم دارم قرص فشارمم خوردم رفتم دکتر گفت که ممکنه تا 12 هفته هم‌ادامه داشته باشه شما دکترتون چی گفته اخه دختر خاله من تو هفتهی 36 اینجور شد بعد 7 هفته کامل از بدنش رفت 😔یعنی ممکنه من تا اخر عمرم این روم بمونه خیلی اذیتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علایمت چی بود فشارت بالا بود تو بارداری ؟من فشارم دو هفته اومده از ده رو 12/8

من اصلا فشار نداشتم تو بارداری هیچ چهل هفته بودم یه شب حالم بد شد گفتم به شوهرم من خیلی حالم بده بردک بیکارستان فشارم 18 بود گفتن باید زایمان کنی سزارین بعد از زایمانم حتی دکتر قلب رفتم و دارو گرفتم فشارم بعد زایمان اومد رو 12 اما وقتی غذای شور میخورم میره بالا رفتم دکتر دارو گرفتم اما دیگه نتونستک باز برم اوکی اوکی شدم دارو ها رو میخوردم دیگه قطع کردم دارو ها رو سر از خود باز از پریشب علائم فشار خون اومد سراغم برا همین دوباره خوردم دارو ها رو اخه نمیدونم شاید من از اون دسته ادما باشم که تا اخر عمر فسار میگیرن نمیدونم 

منم بچه اولم تو هفته ٣٣ پره اكلامپسي گرفتم سزارين شدم ....

الان بچه دومم طبيعي به دنيا اومده و بعد زايمانم بازم فشارم رفت بالا دكترا گفتن پره اكلامپسي داري و سروم مگنيزيم كه وحشتناك اذيت ميكنه بازم بهم وصل كردن و مرخصم نكردن تا بهتر شدم الان  قرص فشارمو ميخورم شوهرمم مرتب هر دو ساعت فشارمو تو خونه چك ميكنه با دستگاه

نمك و روغن هم اصلا تو غذام نميريزم ..........

شما هم مواظب باش ....

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
منم بچه اولم تو هفته ٣٣ پره اكلامپسي گرفتم سزارين شدم .... الان بچه دومم طبيعي به دنيا اومده و بعد ...

عزیزم من الان 10 هفتس زایمان کردم دو ماه و خورده ای همون موقع هم موندم تو بیمارستان 4 روز تو ای سیو بودم 

منم بچه اولم تو هفته ٣٣ پره اكلامپسي گرفتم سزارين شدم .... الان بچه دومم طبيعي به دنيا اومده و بعد ...

وای اون سرمه وحشتناکه به من امپولشو میزدن 😭هر 6 ساعت تو پشتم تا 48 ساعت برا زایمانم هم زدن قبل سزارینم 

وای اون سرمه وحشتناکه به من امپولشو میزدن 😭هر 6 ساعت تو پشتم تا 48 ساعت برا زایمانم هم زدن قبل ...

برا منم يكسره دو كيسه پر سروم مگنيزيم وصل كردن حالم به هم ميخوره ازش ........

منم مثل شما با علائم فشار خون بالا راهي بيمارستان شدم تو هفته چهل و يكم كه امپور فشار زدن و زايمان دادن .....

من پانزده روزه زايمان كردم ......

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
من اصلا فشار نداشتم تو بارداری هیچ چهل هفته بودم یه شب حالم بد شد گفتم به شوهرم من خیلی حالم بده برد ...

خدانکنه  رعایت کن یه مدت بزار خازج شه ازمایش،بده  حتما دکتر خوب بود یه ازمایش کلی بده 

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی

سلام عزیزبیشتر راهنمایی میکنی دکتر کی بودوازچ داروهای استفاده میکردی دربارداری دومت