2777
2789
عنوان

بهترین خودت باش

448 بازدید | 9 پست

زل زده بودم به یک مرد اروپایی و با خودم می گفتم چه خوش تیپ !ناگهان همسرش از درآمد تو. توی کشتی نشسته بودیم.در این مدت به زن ها زیاد نگاه نکرده بودم.اغلب زیاد به آدم ها نگاه نمی کنم ، کلیت یک فضا بیشتر برایم جذاب است،یا گاهی جزئیاتی خیلی خاص در زنده ها و اشیا.زن آن مرد توجه من را به خودش جلب کرد.تمام تن،دست ها،پاهای او لک و پیس داشت، اما او پیراهن باز و دامن کوتاه پوشیده بود.از آن روز به زنان بیشتری نگاه کردم، دختر رزوشن فلان جا که خیلی اضافه وزن دارد و نیم تنه می پوشد. فلان زن که چند خال گوشتی روی سینه اش داشت اما لباس باز پوشیده بود. رگ های واریس فلان زن و دامن کوتاهش. با خودم فکر کردم چرا ندیده بودمشان؟ و اگر این ویژگی ها در بدن من بود چه اتفاقی رخ میداد؟ قطعا لباس باز نمی پوشیدم یا حتی هیچوقت لباس تنگ به تن نمی کردم مبادا چربی هایم بزند بیرون. بعد به مرد ها فکر کردم،به زندگی هایی که از جسمانیت عبور کرده، مردهایی که نمی گویند حال گوشتی ات را بردار،یک فکری به حال خط واریس ات بکن،زن چاق که نیم تنه نمی پوشد،ماه گرفتگی ات را درست کن.فهمیدن باز پوشیدنشان نه از بهر خودنمایست که از بهر راحتیست.من به زن های کشورم فکرکردم!!! ابروهات رو وردار خب! چرا نمیری لیزر؟ چرا نمیری خال گوشتی رو برداری؟ واااا، این چه هیکلیست؟با این هیکل چه لختی هم پوشیده ! چقدر بیریخته طرف و... چه کوتاهه. چه درازه.دارم به معنای جهان اول و سوم فکر میکنم و به عبور...و چه سخت که ما هنوز برای هم لباس می پوشیم، برای هم رژیم میگیریم و جسم و فیزیک به بدترین شکل ممکن اولویت ماست،شبیه هم بودن ، برای زیبا بودن!!! نداشتن خود باوری و اعتماد به نفس و مخفی کردن نداشته هایمان در پشت نقاب اندام و بینی های عمل شده و لبهای ..... به راستی چرا اینگونه شدیم؟ چرا در عین حالی که دیگران را واقعا نمیبینیم و دوست نداریم و احترام نمیگذاریم و .... اما تمام زندگیمان را بر اساس نگاهشان تنظیم میکنیم ؟؟؟؟تفاوت ما با آنان فقط در منطقه جغرافیایی و وضعیت اقتصاد و ... نیست بلکه رهایی از تفکرات و ذهنیتها و خرافات و افکار مسمومیت که زندگیهای ما را شبیه بردگان کرده. اری ما برده یکدیگر شدیم . برده نگاه یکدیگر و قضاوت های بیجا یکدیگر.ای کاش رها شویم ...

تهمینه حدادی

پ.ن: بهترین خودت باش

فرق جهان سوم و اول همینه دیگه

اونا ب علم اهمیت میدن

ماهنو درگیر قیاف و شکم و پز عالی و جیب خالی ایم  

توجه کنید...اگر میتونید برای شفای یه پسربچه 15 ساله صرعی هفت تا حمد  بخونید باشد که خدا به دل پاک شما عزیزان نگاه کنه و دعاتون مستجاب بشه خیلی ممنون   

عالي بود

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موافقم ، ولی میدونی اینا بیشتر در حد تکستن ، خانومای زیادی رو دیدم(حالا اقایون کلا به کنار) اگه هم جنسشون یه نقص داشته باشه(که از نظر اونا شاید نقص باشه و شاید در واقع چیزی نباشه) با حرفاشون نابودش میکنن ، پس بیشتر شعار گونن 

رفتنیم از جمعتون از این هوا از این دود و دم 
زنان علیه زنان، متاسفانه بدترین نوع زن ستیزیه

اره بیشترین ضربه رو زنا خودشون به خودشون میزنن ، اگر عقاید زناموم درست بشه من بهت قول میدم مردامونم درست میشن

رفتنیم از جمعتون از این هوا از این دود و دم 
اره بیشترین ضربه رو زنا خودشون به خودشون میزنن ، اگر عقاید زناموم درست بشه من بهت قول میدم مردامونم ...

کاملا با شما موافقم، مردها غول بی شاخ و دم نیستن، ماییم که از اونا این غول رو ساختیم، اگر خودمون یاد بگیریم طرز نگاهمون رو تغییر بدیم، اونا هم به مرور زمان با ما همگام میشن

فرق جهان سوم و اول همینه دیگه اونا ب علم اهمیت میدن ماهنو درگیر قیاف و شکم و پز عالی و جیب خالی ای ...

بزرگترین تفاوتمون اینه که اونا یاد گرفتن برای دل خودشون زندگی کنن و به حرف دیگران اعتنایی نکنند.

یکی از چیزایی که فکر کنم هممون دیدیم اینه که طرف اینجا حاضر نیست شغلی کمتر از مدیر عاملی داشته باشه ولی میره خارج از ایران و شروع میکنه توی بار کار میکنه یا توی رستوران یا سوپر مارکت، چون اینجا فقط با حرف دیگران زندکی میکنه و اونحا هم مجبوره و هم یاد میگیره که خودش رو زندگی کنه