2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من ۱سال ونیمش بود ک پوشک کندم تو خونه میچرخید ولی هر ۵ دقیقه با بازی و گفتن وای وای وای جییش داری میبردمش دستشویی . انقد ک خوودش خودشش اومده بود میرفت . کم کم فاصله ۵ دقیقه رو بیشتر و بیشترش کردم . هیچ وقتم جیش نکرد تو خونه. ولی شبا پوشکش میکردم .بعد ی مدت پوشک شبونشم دراوردم . تو خواب بیدارش میکردم میبردمش جیش کنه تو دستشویی

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
من ۳ بار اقدام کردم و ناموفق بودم 😁😁😁 سری چهارم موفق شدم 😅

اولش پوشکشو باز نکردم

با پوشک میچرخید تو خونه

فقط هر ۱۰ دیقه یبار میبردمش دستشویی 😩

شاید باورت نشه ولی هردفعه هم جیش میکرد 😁😁

بعد یه مدت پوشکو دراوردم شورت اموزشی پاش کردم و همچنان هر ۱۰ دیقه یبار حیشش میگرفتم 😩

بعد یمدت شورت اموزشی رو گذاشتم کنار شورت ساده پاش کردم و همچنان هر ۱۰ دقیقه یبار 😅😅😅😅

(    )

چجوری اقدام میکنید مثلا چیکار میکنید؟😥

پسر من ۲۲ماهشه از ۱۸ماهگیت اصلا پوشک نکردم ولی نمیگه جیششو خودم زود زود میبرم  پی پی شو تو شلوار میکنه😷چیکار کنم؟😟

خدایا قسمت میدم به زینبت امسال کمک کن خونه بخریم😢‌

من دو سال و چها پنج ماهش بود گرفتم دو بار بازش کردم نشد دوباره بستم ولی دفعه سوم دیگه کامل بازش کردم

روزای اول باهاش میرفتم دستشویی یه ساعت میشست تا جیش کنه روز دوم ادرارشو میگفت پیپی تو شلوارش میکرد بدش میومدم اونم روز 4-5 گفت

اول که اگه بچت تو خواب بعد از ظهر خشکه وقته از پوشک گرفتنشه

باید چند روز تو خونه بمونی و جایی نری اونم تو این سرما(البته بهتره صبر کنی تا بعد عید) چون بچه باید زود به زود بره نمیتونه زیاد خودشو نگه داره

شبا هم باید ببریش سر پاش کنه

❤تا خدا بنده نواز است     به خلقش چه نیاز......❤
مال من سری سومه😭

گریه نکن 😂

منم عین ۳ سری ناموفق شدم حتی یبار پسرم وسط سفره جیش کرد 😅 سفره رو ب کل با همه مخلفات انداختم سطل زباله 😅

ولی سری چهارم خودش همکاری کرد

چند وقتشه

من‌پسرم سری چهارم  ۲ سالو ۸ ماهش بود ک همکاری کرد

(    )
چجوری اقدام میکنید مثلا چیکار میکنید؟😥 پسر من ۲۲ماهشه از ۱۸ماهگیت اصلا پوشک نکردم ولی نمیگه جیششو ...

خوب خیلی زود بازش کردی دکتر به من گفت زیر دو سال به هیچ وجه نباید گرفت بدتر میشه 

خوب خیلی زود بازش کردی دکتر به من گفت زیر دو سال به هیچ وجه نباید گرفت بدتر میشه 

عروس عموی شوهرم سه تا دختراشو ۹ ماهگی از پوشک گرفت 😨😨😨😨

من ۲ سالو ۸ ماهگی بزور پسرمو گرفتم 😂

(    )
عروس عموی شوهرم سه تا دختراشو ۹ ماهگی از پوشک گرفت 😨😨😨😨 من ۲ سالو ۸ ماهگی بزور پسرمو گرفتم 😂

خوب دختر راحت تره پسر بازیگوشه ولی 9 ماهم خیلی زوده